Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288045
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κάτι η καραντίνα, κάτι τα ωράριά της δε βόλεψε μέχρι σήμερα να πάρω την περιβόητη Στεφανία. Επίσκεψη στο χώρο που τον βρίσκεις εύκολα, ευγενέστατη η τσατσά, δωμάτιο πεντακάθαρο με πετσέτα σε σελοφάν αρωματισμένη, παντόφλες, καμπίνα ντουζιέρα και τηλεόραση να παίζει τσόντες non stop χωρίς ήχο.

Μια χαρά μέχρι εδώ - πάμε τώρα στην ταμπακέρα.

Η Στεφανία είναι milf προς το gilf, το πρόσωπό της δε λέει κάτι ενώ έχει αρκετά παραπανίσια κιλά (χοντρίμ τιμ). Προφανώς τεράστια φυσικά πιασίματα, σκεφτείτε όμως ότι μέχρι και η ίδια μου είπε με δική της πρωτοβουλία να μην πιστεύω τις φωτογραφίες επειδή έχει πάρει κιλά στην καραντίνα.

Άπταιστα ελληνικά, η τεχνική της στο κλαρίνο εφάμιλλή του Γιώργου μάγκα και καλή οδική συμπεριφορά. Στα 4, ιεραποστολικό ,συμμετέχει μιλάει στο σεξ, βρωμόλογα και ξεφόρτωμα στις βυζάρες της, όλα κομπλέ. Δεν ήταν και πολύ σε φόρμα όταν την επισκέπτηκα εγώ, κατανοητό δεν παρεξηγώ.

Τιμή: 70 ευρουλάκια - καλή τιμή για αυτό που παίρνεις.

Επισημαίνω στους μύστες ότι πρόκειται για μία χοντρή (και όχι αφρατούλα) ώριμη (και όχι 35-40) γυναίκα. Θα ξαναπήγαινα στο στούντιο, αλλά θα διάλεγα άλλη κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2020
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Nubic
Μέγας
Εγγραφή:
28 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
11.138
Πόντοι:
3.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς, Elganador, Nopainnogain και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2020
Δυστυχως... οι 15ετίες από το RIP της Σερβίων 26 και από πολύ πιο πριν, φανερώνουν εντελώς άλλη ηλικια _Anyway ..Λύπη Βεβαίως το photoshop της Βούρβαχη και ΗΗ 82 εχει αναχθεί πλέον στην στρατόσφαιρα (βλ. Ρίτα ΒΒΒΒW gilf= Σύλβια μοντελοειδής)Μεγάλο χαμόγελο
25 Ιουλίου, 2020
Πολύ καλή και αντικειμενική η κριτική σου Nubic, τη Στεφανία την γνωρίζω από το 2007 στο στούντιο της οδού Σεβρών κοντά στην Αχιλλέως.
Ο χρόνος την έχει κάπως καταβάλλει και με δεδομένα τα παραπανίσια κιλά, δεν νομίζω ότι είναι vfm.
Αν θέλεις τη γνώμη μου στο στυλ αυτό σε οίκο (20 Euros δηλαδή) είναι στην Διδύμου η πολύ όμορφη και εξυπηρετική Λίλιαν (δεν κάνει ελεύθερο στοματικό). Μπορείς να δεις και κριτικές μου για αυτό μιλφάκι.Ματάκι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2