Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 54 10
Sex Studio 55926
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλημέρα συναγωνιστές!μετά από μίνι τσάρκα κατέληξα στην Έφη.η Έφη είναι ένα μικροκαμωμένο μωράκι με πρόστυχη φατσούλα, μικρό νεανικό βυζακι,ένα κωλαρακι ποίημα κ μια επιδερμίδα όλο καύλα!!22 χρόνων περιποιημένη και μυρωδάτη!!
Έδωσα το πορτοκαλί παράβολο για ακα,69 γλυφομούνι και cim στην ξηγημενη τσα2! αφού φρεσκαριστικα ήρθε κ το μωράκι.φιλακι συστάσεις κ μπαίνει για μπάνιο.ενω η Έφη έκανε μπάνιο εγώ ξαπλωμένος παρακολουθούσα το μωράκι παίζοντας τον πουτσο μου,όλο χάρι κ ναζί μου έκανε παράπονο ότι αυτή θέλει να μου τον παίξει μόνο αυτή! ήρθε στο κρεβάτι κ αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα κ τίς αγκαλιές σαν να ήταν η γκόμενα μου! έπειτα την εγλυψα ολόκληρη (μουνι,κωλο, βυζάκια ποδαράκια)την μουσκεψα όλη!λίγο δάχτυλακι απαλά κ στις 2 τριπουλες ενώ δεν ήθελε (το κερδίζεις με καλό γλυψιμο)!
Ακολουθεί το απόλυτο σοκ με την Έφη να γυρνάει να κάνει ένα τσιμπούκι από άλλο πλανήτη.χωρις χέρι με πολύ γλώσσα κ σάλια κ στον πουτσο κ τα αρχιδια.το κατέβαζε όλο,πότε με δύναμη ποτέ χαλαρά!τσιμπουκαρα με το βλέμμα κολλημένο στα μάτια μου!κόντεψα να τελειώσω.την γυρνάω στα 4 κ τον χώνω στο σφιχτό μουνακι της με την θέα να είναι αλλού!λίγο ιεροποστολικο με λίγο footjob και όρθιος στο κρεβάτι με πλάτη στο τοίχο να την τσιμπουκωνω δυνατά κ το μωρό στα γόνατα να περιμένει το υγρό πυρ!!χέρι καθόλου,μόνο στόμα κ καρφωμένη να σε κοιτάει στα μάτια!στην λέξη χύνω άφησε το mouthfuck κ άρχισε να ρουφάει δυνατά με μένα να χύνω μέσα στο στόμα της κ λίγο στα μουτρακια της(αφού έκανα ένα Τσικ προς τα πίσω)χωρίς να παραπονεθεί!με στραγκιξε ωραία κ απαλά κ πήγε στον νιπτήρα να καταθέσει τα υγρά μου!!
Συμπεράσμα η Έφη κάνει πολύ καλά την δουλειά της!δεν σε αφήνει ανικανοποίητο με τπτ!θεωρο ότι είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.value for money!θα ξαναπάω σίγουρα! Έφη εις το επανιδείν.
Να περνάτε καλά κ να γαματε γιατί χανόμαστε!!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έφη
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
259
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, spirtoulis(2), mpouxos και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2020
Έχεις δίκιο πολύ καλό τσιμπούκι. Για την ηλικία της είναι πολύ ταλαντούχα. Μια φορά που πήγα ενθουσιάστηκα. Την δεύτερη σαν να ήταν άλλη κοπέλα. Είχε ελιές στην πλάτη;
24 Ιουλίου, 2020
Την ειδα χθες και την έβαλα στα υποψην. Ακριβώς τα ίδια και με πιο ανοιχτόχρωμη , ξανθιά γαλανοματα, πριν 2 βδομάδες στην Αθήνα με 20 ευρώ. Αφού μιλάμε για το ίδιο κράτος,με τους ίδιους μισθούς , νοίκια κλπ αλλά Θεσσαλονίκη value for money δεν υπάρχει, αφού πληρώνουμε δίπλα και τριπλά για τις ίδιες παροχες, που Αθήνα κοστίζουν 10 ή 20 ευρώ.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
24 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι είχε κάποιες ελιτσες στην πλάτη της!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3