Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566568
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δευτέρα βράδυ, γύρω στις 11μιση και στο στούντιο πέτυχα τη Μαργαρίτα, ψηλή, καστανή, με μεγάλο στήθος και συμπαθητικό κολαράκι και ωραία μυτούλα. Η Μαργαρίτα είναι από Τσεχία, απ΄ ότι μου είπε και μιλάει πολύ καλά ελληνικά! Πήρα το πρόγραμμα γνωριμίας των 50 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο, το οποίο ήταν πολύ καθαρό, με άνετο ντους, πετσέτες σφραγισμένες σε σελοφάν και σαγιονάρες για μετά το μπανάκι.



Η κοπελιά ήταν πολύ ευχάριστη, πιάσαμε και λίγο κουβεντούλα στην αρχή και έκανε πολύ καλό τσιμπούκι. Μετά της ζήτησα να έρθει από πάνω για αρχή. Έχει υπέροχο δέρμα και συμμετείχε με ευχαρίστηση, ενώ άλλαξε στάση κάθε φορά που της ζήτησα και γενικά η διάθεσή της ήταν εξαιρετική. Αφού τελείωσα, είπαμε μερικές ακόμα μαλακιουλες, με καληνύχτισε και έφυγε.



Πολύ καλή εμπειρία συνολικά, και ευχαρίστως θα την ξαναπάρω. Το μόνο μελανό σημείο στο συγκεκριμένο στούντιο είναι το θέμα του πάρκινγκ, αλλά δε φταίνε φυσικά οι κοπέλες γι'αυτό. Γενικά, μπορώ να πω ότι έχω θετικότατες εμπειρίες από το συγκεκριμένο μαγαζί, τόσο από το χώρο, την καθαριότητα, τις τσατσάδες και βέβαια τις κοπέλες (εδώ είχα απολαύσει και την Ντορίν, η οποία απ' ότι έμαθα γύρισε στη χώρα της και παντρύτηκε...)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού