Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 404143
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σάββατο 06/06/2009,ώρα 22.00 επίσκεψη στη Λάνα.

Έχοντας διαβάσει αρκετά καλές κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα αποφάσισω κι εγώ να τη "δοκιμάσω".

Για να είμαι ειλικρινής την περίμενα πιο μεγάλη στην ηλικία και "ψιλοπατσαβούρα" στο πρόσωπο.Τελικά τίποτα δεν ισχύει.Ούτε τόσο μεγάλη είναι,ούτε άσχημη.Αντίθετα έχει ένα αρκετά σφριγηλό και καλοσχηματισμένο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.

Επειδή όμως εγώ δίνω μεγαλύτερη σημασία στη συμπεριφορά της κοπέλας στο δωμάτιο και όχι τόσο στην εξωτερική εμφάνιση,περίμενα να δω τα περαιτέρω.

Πήρα το πρόγραμμα των 60 ΕΥΡΩ και μπήκα στο δωμάτιο.Κάνω το καθιερωμένο ντους και περιμένω χαζεύοντας την τσόντα της τηλεόρασης.

Μετά από λίγο καταφτάνει η Λάνα.Μόλις με βλέπει, λες και με ήξερε από παλιά, ορμάει πάνω μου και αρχίζουμε την "πάλη".Ζητάει να της τρίψω το "εργαλείο" σε όλο της το σώμα και ταυτόχρονα να τη "χτυπάω" με αυτό.Κοινώς να της δώσω πουτσοσκάμπιλα στην πλάτη και στα κωλομέρια.Το έκανα με μεγάλη μου ευχαρίστηση.Μετά από αρκετά λεπτά ξεκινήσαμε ένα λυσσασμένο 69 ,αργότερα προχωρήσαμε και σε άλλα χάδια και φιλιά και καταλήξαμε σε ιεραποστολικό όπου μετά από 5λεπτό σφυροκόπημα, κατέθεσα.Γενικά ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία, όπου η Λάνα συνδίασε επαγγελματισμό και θέρμη γεγονός που με ικανοποίησε αφάνταστα.

Σίγουρα θα την ξανατιμήσω, διότι δε σε κοροιδεύει και κάνει ό,τι μπορεί να σε ικανοποιήσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάνα
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού