Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177093
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πήγα σήμερα το απόγευμα στο Lelas ξέροντας οτι θα είναι εκεί η Λίντα, για να τη "γνωρίσω" και εγώ μιας που τόσα καλά έχουν γραφτεί για αυτήν...

Δεν ξέρω αν λόγω Κυριακής, ώρας και τριημέρου ήμουν τυχερός, αλλά παρκάρισα μόλις 30 μέτρα μακριά απο το στούντιο. Ανεβαίνω τις σκάλες και μπαίνω μέσα.

Η τσατσά τυπική, βλέπω και τη Λίντα, μια χαρά μου φάνηκε εμφανισιακά, ωραίο πρόσωπο , σώμα με καμπύλες. Παίρνω το απλό πρόγραμμα, εισέρχομαι στο δωμάτιο και περιμένω. Το δωμάτιο συμπαθητικό, δεν είχε νιπτήρα όμως και ούτε κάν μωρομάντηλα, μόνο ένα μεγάλο ρολό χαρτί. Τα σεντόνια είχαν κάτι στάμπες επάνω, μου τη βάρεσε λίγο, αλλά λέω δε γαμιέται θα κάτσω απο την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Μετά απο αναμονή περίπου 25 λεπτών εισβάλει η Λίντα σαν σίφουνας μέσα στο δωμάτιο. "Ήρθα για όργια" μου λέει και άλλα τέτοια. Γέλαγα εγώ.

Αρχίζει τα γλυψίματα στα @@ , δεν ήταν άσχημα, θα προτιμούσα να ρούφαγε περισσότερο. Πίπα ωραία, βαθιά με λίγο δοντάκια που δεν με ενόχλησαν όμως. Ίσα ίσα που μπορώ να πώ με έφτιαξαν κιόλας. Έγω παράλληλα χούφτωνα τον κώλο της με το ένα χέρι και με το άλλο ασχολιόμουν με τις 2 "πύλες εισόδου" της, ύστερα και απο δική της προτροπή. Κάτι ατάκες τύπου "αχ με τρελαίνει αυτό που κάνεις" και άλλα τέτοια δεν ήταν ιδιαιτέρως πειστικές. Πρέπει να βελτιώσει τα εκφραστικά της μέσα άμα θέλει να παίξει στην Επίδαυρο στο μέλλον. Πέρα απο το χαβαλέ η γυναίκα σε φτιάχνει γιατί σου δίνει το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις και αυτό ειδικά σε κάτι τύπους σαν εμένα που είμαι δύσκολος σε αυτά είναι πολύ σημαντικό. Μετά απο αρκετή ώρα που κράτησε η παραπάνω φάση, της λέω να έρθει στα 4. Εκεί στη κυριολεξία τα είδα όλα. Μιλάμε οτι η γυναίκα έχει κώλο για όσκαρ τώρα. Άρχισα τις παλινδρομήσεις άλλοτε δυνατά και γρήγορα, άλλοτε πιο αργά κρατώντας σφιχτά τα απίστευτα καπούλια της και ρίχνοντας και κάνα σκαμπίλι που και πού, πάλι ύστερα απο δική της προτροπή. Νιώθωντας το τέλος να έρχεται όχι μετά απο πάρα πολύ ώρα, κατάλαβα γιατί αυτή η κοπέλα έχει λάβει τόσα διθυραμβικά σχόλια. Πρώτη φορά γυναίκα με τελείωνε τόσο γρήγορα! Πολλές φορές δεν καταφέρνουν κάν να με τελειώσουν, κάπου το χάνω ή απλά δεν έρχεται εύκολα το τέλος. Όμως με αυτήν ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου πρόωρος! Σκέφτηκά να συγκρατηθώ για να αλλάξουμε στάση, αλλά έχοντας αυτή τη θέα μπροστά μου που κολάζει και gay απλά αφέθηκα.

Το μόνο που με χάλασε ήταν το προφανές "άγχος" της να γράψω καλά λόγια για αυτήν στο site στο λίγο που μιλήσαμε και η πάρα πολύ γρήγορη αποχωρησή της απο το δωμάτιο. Δεν είπαμε να κάτσει να πούμε την ιστορία της ζωής μας, αλλά όταν ρωτάς κάτι κάποιόν και φεύγεις απο το δωμάτιο την ώρα που σου απαντάει, έ όσο να ναι χτυπάει λίγο άσχημα. Τέσπα σε αυτό που κάνει είναι top. Όποιός θέλει να είναι σίγουρος οτι δεν θα κλάψει τα λεφτά του, ας την προτιμήσει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
17
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού