Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295163
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ακριβή ημερομηνία δεν θυμάμαι γιατί δεν σκόπευα να γράψω κριτική (θα γινόμουν λίγο κακός). Αλλά βλέποντας κάποια post σκέφτηκα να την ανεβάσω...



Το λοιπόν, στο εν λόγω studio δούλευε η Αννέτα. Μια αξιοπρόσεκτη ομολογουμένως κοπέλα, μελαχρινή, με στήθος ωραίο, φυσικό και κώλο-κωλάρα... Εκεί ενέδωσα και μπήκα στο δωμάτιο αφού έδωσα το απλό παράβολο στην μεταμορφωμένη κατά πολύ ( προς το καλύτερο) υπηρεσία. Σκέφτηκα "κανάς φούρνος θα γκρεμίστηκε", δεν εξηγείται αλλιώς!!!!

Το δωμάτιο...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Απουσία νιπτήρα, απουσία μωρομάντηλων, δυσοσμία (ούτε ψεκαστικό δεν έχετε?) και σεντόνια ελαφρώς μουσκεμένα... Τι μου θύμισε? ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!

Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει. Ξεκίνησε με χαδάκια και αφού με "προετοίμασε" ξεκίνησε μια μέτρια-χάλια σκουφωτή πίπα! Αν είναι πίπα αυτό (?)...τον έβαζε λίγο στο στόμα και πολύ παλινδρόμηση, κοινώς μαλακία μου τραβούσε η γκόμενα... τεςπα. Παρακάτω. Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό όπου η 2η ξενέρα ήρθε. Τέτοια άθλια, αντικαυλωτικά ηχητικά εφέ, πρώτη φορά!!!! Εκεί άρχισε να μελώνει το "εργαλείο"...οπότε το γυρίσαμε σε πισωκολλητό και σώσαμε την κατάσταση με σφυροκόπημα και την θέα του υπέροχου στήθους της να πάλεται!!! Αμήν, το τέλος ήρθε!!!!!

Η κοπέλα μου έβγαλε μια αίσθηση ξεπέτας και βιασύνης...και το κορυφαίο ήταν όταν ζήτησα να μου φέρει μωρομάντηλο, αντί να σκουπιστώ με την λαδόκολλα! Τι μου είπε? "Δεν μπορώ, είναι πολιτική του καταστήματος να μην δίνουμε"!!! ΈΛΕΟΣ!!! Εκεί τα είδα όλα!!!!



Σπάνια να γίνω κακός... αλλά το συγκεκριμένο μαγαζάκι απέχει κατά πολύ από το να γίνει studio. Δεν αρκεί μόνο να φέρνει "καλές" κοπέλες...ας φτιάξει λίγο και την υποδομή του, η οποία θυμίζει κακό μπουρδέλο!



Αυτά!!!! Προσωπικά, δεν συστήνω σε κανέναν να πηγαίνει...τις ίδιες κοπέλες και τις υπηρεσίες τους μπορούμε να τις βρούμε και σε καλύτερο περιβάλλον όπου το 50αρικο πιάνει τόπο!!!!



υ.γ. Βάζω 10 στο parking γιατί πήγα ποδαράτος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Αννέτα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού