Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824460
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σημερα το απογευμα αφου αναγκαστικα να κανω αρκετους ασκοπους κυκλους στο κεντρο λογο τον προεκλογηκων συγκεντρωσεων βρεθηκα κατα τις 7 στο Φυλης104.

Δουλευε η Σοφια ενα κοριτσακι με το ζορι 23-24χρονων αδυνατο petit με μακρυα μαλλια τραγανο βυζακι και πεντακαθαρο μοσχομυριστο κορμάκι.

Το κωλαρακι της και μόνο, μικρο πεταχτο και θεοστητο με αρρωστησε και ουσιαστικα με σηκωσε απο τον καναπε και με εστειλε κατευθειαν στο δωματιο.

Η Σοφια ολο ναζια και χαμιγελο ηρθε μετα απο λιγο και αμεσως με αναψε για τα καλα με την αισθησιακη και καβλωτική παρουσια της.

Αφου αρχισε να μου κανει ενα απαλο μασαζακι στο κορμι μου που εφερε σαν αποτελεσμα και της καταλληλες ανυψωσεις σταδιακα επικεντρωθηκε με τα χερακια της και στην επιμαχη περιοχη οπου αρχισε να την ξεσηκωνει με το στοματακι της και τη γλωσσιτσα της.

Αφου αρχισα να νιωθω οτι κοντευω την σταματησα και μετα απο ενα συντομο break για ανασες και χαλαρωση αρχισα να την παιρνω αργα αργα ιεραποστολικα μπαινοντας στην αρχη πολυ λιγος μεσα της αλλα οσο πηγαινα εμπαινα και περισσοτερο αυξανοντας σταδιακα την ενταση και το παθος της στιγμης.

Αφου την ευχαριστηθηκα στο επακρο ετσι εφτασε η ωρα για το πισωκολλητο οπου αρχικα μπηκα στο ζεστο μουνακι της υγρενοντας τη καποτα με τα υγρα της και μετα απο 1 λεπτο αργα και σταθερα μπηκα μεσα στο κωλαρακι της μεχρι σχεδον τερμα.

Αυτη εδειχνε με τα βογγητα της να το απολαμβανει ποτε βγαζοντας μικρα βογγητα ποτε συμετεχοντας και αυτη στο κουνημα.

Εχυσα ετσι πεφτοντας μετα σχεδον πανω της λαχανιασμενος.

Φευγοντας με καληνυχτησε ευγενικα.

Μαλλον σαν εμπειρια απ τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη κοπέλα που εχω παρει στο συγκεκριμενο studio

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού