Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Προφασιζόμενος επαγγελματικό ραντεβού την έκανα από το γραφείο και ροβόλησα να βρω τη Ντάρια κατά τις 12 το μεσημεράκι. Η τσατσά ευγενέστατη μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων γιατί της είπα οτι για τα προγράμματα είμαι φουλ ενημερωμένος (πήρα το απλό) και μπούκαρε και η Ντάρια φιλική και ευδιάθετη.Έκανα μπανάκι και άραξα στο δωμάτιο χαζεύοντας το ντοκυμαντέρ. Περίμενα κανα 20λεπτο γιατί ο συναγωνιστής δίπλα πρέπει να ήταν σε μεγάλες φόρμες και πρέπει να πέρασε και αυτός τόσο καλά όσο και εγώ. Κ εισέρχεται το ρωσιδάκι μας. Εμφανισιακά ξέρετε πως είναι μη τα ξαναλέμε. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι η πολύ φιλική συμπεριφορά της που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα και η φοβερή συμμετοχή της στο sex. Άρχισε με φιλιά στο λαιμό και στο στήθος,τρίψιμο του πούτσου στα όρθια ρωγίδια της, προχώρησε με καραμέλωμα στα αρχίδια και συνέχισε με βαθιά και άγρια πίπα όπως γουστάρω. Την πήρα και στις 3 κλασικές στάσεις με αρκετό σφυροκόπημα ενώ και αυτή συμμετείχε ενεργά. Ειδικά όταν έκατσε από πάνω και έτριβε τα βυζιά της επάνω μου ήταν πολύ σπέσιαλ. Επίσης γαμάτο ήταν και το πισωκολλητό με θέα τα σφιχτά της κωλομέρια ενώ παράλληλα χάζευα και την όλη σκηνή στον καθρέφτη κάτι που με φτιάχνει απίστευτα. Τελείωσα και νόμιζα ότι παθαίνω συγκοπή από τη καύλα.Πλύθηκα και αράξα με το κοριτσάκι μας, τα είπαμε και φεύγοντας με κέρασε καραμελίτσα. Είναι υπέροχο κορίτσι, κάνει καλό σεξ και γενικά νιώθεις όμορφα μαζί της. Αν μπορούσα θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία, ευχαριστώ καύλα μου τα μελέ καραμελε
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού