Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Την Νταρια την ειχα γνωρισει στο Δροσοπουλου 95.
Σημερα μιας και βρεθηκα για κατι υποχρεωσεις στην περιοχη, ειπα να την συναντησω στον νεο της χωρο.
Η ευγενικη ομολογουμενως υπηρεσια, με περναιε στο σαλονι, ετοιμη να μου προσφερει μπυρα, αναψυκτικο ή κατι αλλο.
Μου λεει οτι σημερα ειναι η Νταρια.
Δεν υπηρχε λογος να περιμενω και μπηκα στο δωματιο αβλεπι, μιας και οπως ειπα την γνωριζω.
Πολυ ευρυχωρο, καθαρο δωματιο με air condition και νιπτηρα.
Μετα απο αρκετη ωρα αναμπονης ερχεται η Νταρια.
Ολο χαμογελο οπως παντα, κεφατη ετοιμη για μια ευχαριστη συνευρεση.
Με θυμηθηκε, ειχαμε κουβεντουλα και μετα απο λιγο ξεκινησε η εκπληρωση του λογου της επισκεψης μου.
Και αυτη την φορα ηταν αυτο που καθε ανδρας θα επιθυμουσε.
Τελεια χρση του σωματος και του στοματος της για τον απολυτο ερεθισμο.
Πολλες εναλαγες στασεων στο sex μεχρι την κορυφωση.....
Και τωρα θα σταθω στον τιτλο της κρητικης μου.
Μετα το τελος , εφερε μυρα στο δωματιο, αναψε τσιγαρακι και μιλουσαμε οπως θα μιλαγα με την κοπελα μου μετα το sex.
Μιλησαμε για διακοπες, τα μελλοντικα της σχεδια, την δουλεια της, κανοντας ταυτοχρονα πλακιτσα και συνεχιζοντας τα ερωτικα πειραγματα.....
Χωρις υπερβολες και μιση ωρα θα ειμασταν στο δωματιο.
Η Νταρια πρεπει να ειναι η μοναδικη κοπελλα , που μετα απο πολυ καλο sex, με κανει να φευγω απο το studio ακομα "φτιαγμενος"....
Σημερα μιας και βρεθηκα για κατι υποχρεωσεις στην περιοχη, ειπα να την συναντησω στον νεο της χωρο.
Η ευγενικη ομολογουμενως υπηρεσια, με περναιε στο σαλονι, ετοιμη να μου προσφερει μπυρα, αναψυκτικο ή κατι αλλο.
Μου λεει οτι σημερα ειναι η Νταρια.
Δεν υπηρχε λογος να περιμενω και μπηκα στο δωματιο αβλεπι, μιας και οπως ειπα την γνωριζω.
Πολυ ευρυχωρο, καθαρο δωματιο με air condition και νιπτηρα.
Μετα απο αρκετη ωρα αναμπονης ερχεται η Νταρια.
Ολο χαμογελο οπως παντα, κεφατη ετοιμη για μια ευχαριστη συνευρεση.
Με θυμηθηκε, ειχαμε κουβεντουλα και μετα απο λιγο ξεκινησε η εκπληρωση του λογου της επισκεψης μου.
Και αυτη την φορα ηταν αυτο που καθε ανδρας θα επιθυμουσε.
Τελεια χρση του σωματος και του στοματος της για τον απολυτο ερεθισμο.
Πολλες εναλαγες στασεων στο sex μεχρι την κορυφωση.....
Και τωρα θα σταθω στον τιτλο της κρητικης μου.
Μετα το τελος , εφερε μυρα στο δωματιο, αναψε τσιγαρακι και μιλουσαμε οπως θα μιλαγα με την κοπελα μου μετα το sex.
Μιλησαμε για διακοπες, τα μελλοντικα της σχεδια, την δουλεια της, κανοντας ταυτοχρονα πλακιτσα και συνεχιζοντας τα ερωτικα πειραγματα.....
Χωρις υπερβολες και μιση ωρα θα ειμασταν στο δωματιο.
Η Νταρια πρεπει να ειναι η μοναδικη κοπελλα , που μετα απο πολυ καλο sex, με κανει να φευγω απο το studio ακομα "φτιαγμενος"....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού