Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327223
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βράδυ Σαββάτου μετά από την αθλητική τηλεοπτική πανδαισία των αγώνων και αφού κέρδισε η ομάδα, είπα να κάνω μία καταδρομική επίσκεψη στα Studio να δω τι υλικό υπάρχει προς αξιολόγηση στη μετά κορονοϊού εποχή. Αφού έκανα την αναζήτησή μου σε αρκετούς "οίκους" όπου τα αποτελέσματα τελικά δε με άφησαν ικανοποιημένο και μετά από έρευνα περίπου μίας ώρας κατέληξα στο οίκο "Red Light".

Χτύπησα το κουδούνι της πόρτας και αφού μπήκα στα ενδότερα,διασχίζοντας τη "κόκκινη λεωφόρο" (αναφέρομαι στο κόκκινο χαλί συνοδεία των κόκκινων φαναριών-για όσους γνωρίζουν το χώρο) με καλησπέρισε η τσατσά προαναγγέλοντάς μου ότι δουλεύει βάρδια η Ίνα. Εγώ, φυσικά, δεν τη γνώριζα και ήμουν ανυπόμονος να δω τι θα αντικρύσω από άποψης εμφάνισης. Μετά από λίγο, βγαίνει από τη κουζίνα το κορίτσι...Μελαχροινή, ντυμένη με ένα γυαλιστερό μαύρο κολάν στο πλάι με ένα τοπ μπλουζάκι όπου αναδεικνύονταν οι βυζάρες της και ψηλά πορνοτάκουνα πέδιλα που είμαι φανατικός οπαδός τους. Μόλις με είδε,μου έκλεισε πονηρά το μάτι και αφού κατάλαβε ότι συναίνεσα και εγώ ανταποδίδοντας το χαιρετισμό της, μπήκα στο δωμάτιο.

Η τσατσά σε εκείνο το σημείο, μου έθεσε το δίλημμα όσον αφορά την επιλογή του δωματίου με καθρέφτη ή όχι, χωρίς δεύτερη σκέψη, απάντησα με καθρέφτη φυσικά. Αφού και εκείνη γέλασε ελαφρώς πονηρά, μπήκα στο εν λόγω δωμάτιο καταθέτοντας το πορνοπαράβολο των 40 Ευρώ (το απλό ξεκινάει από 40 Ευρώ και ανεβαίνει η τιμή ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγεις). Επειδή όμως δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, φοβούμενος μη φάω καμία "φόλα", πήγα συντηρητικά με το απλό για αρχή.

Έβγαλα τα ρούχα μου, μπήκα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο είχε όλα σχεδόν τα είδη ατομικής υγειινής και περιποίησης και σε γενικές γραμμές ήταν καθαρό. Στο πλάι έστεκε ο καθρέφτης όπου θα αποτυπώνονταν και θα καταγράφονταν όλες οι φάσεις και οι στιγμές του αγώνα, "συζητήσιμες" και μή. Μετά, λοιπόν, από αναμονή 5 λεπτών περίπου και αφού είχα εξερευνήσει κάθε πιθαμή του δωματίου, ακούγεται από τη πόρτα ένας ευχάριστος ήχος από τα πορνοτάκουνα. Χαιρετιόμαστε ανταλλάσουμε ονόματα.

Πρόκειται για την Ίνα, μου συστήθηκε ως Ρουμάνα (δε παίρνω και όρκο ότι είναι από εκεί)εμ πάσει περιπτώσει...Επειδή όπως λέει και ένα γνωστό ρητό, "ή αρχή είναι το ήμισυ του παντός", από την αρχή φάνηκε ότι η συνεύρεσή μου μαζί της θα είναι υπέροχη!Λοιπόν, ξεκινάμε με ένα λίκνισμα και σέξι χορό οι δυό μας αρκετά κοντά και αισθησιακά τη μία φορά από εμπρός και την άλλη από πίσω ντυμένη όπως ανέφερα και πιο πάνω και ομολογώ ότι επειδή έχει κωλάρα την "απογειώνει" ακόμη πιο πολύ το συγκεκριμένο κολάν που φορούσε. Για να μην τα πολυλογώ, με είχε κάνει ήδη "τούρμπο" και ανυπομονούσα να τη γευτώ από όλες τις πλευρές.

Μετά το χορό, λοιπόν, ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, κάνοντάς μου ένα ιδιότυπο τρίψιμο με τις βυζάρες της (κάτι σαν μασάζ) πάνω από το πούτσο μου. Επειδή όμως ήταν ήδη σηκωμένος ο "φίλος" μου, γούρλωσε τα μάτια της και είπε: "Μμμμ...έχεις ωραίο εργαλείο και χοντρό, πρέπει να το περιποιηθώ άμεσα"!Αφού της είπα ότι είμαι στη διάθεσή σου, ξεκινάει τον αγώνα, θα έλεγα μία σχετικά καλή πίπα (όχι άσχημη, αλλά ούτε κάτι θεαματικό ,απλά καλή). Το θετικό που πρέπει να πω εδώ είναι ότι το έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της μέχρι τη βάση του πέους κάτι που μου άρεσε, ρίχνοντας κλεφτές, καβλωτικές ματιές πάνω μου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο στάσεις με αυτή από πάνω όπου ήταν πολύ συμμετοχική και έδειχνε να το απολαμβάνει ανεβοκατεβάζοντας τη λεκάνη και βλέποντας τον εαυτό της στο καθρέφτη. Μετά, τη γύρισα στο πλάι, στη στάση κουταλιού (η αγαπημένη μου στάση) όπου μπορούσα να δω από το καθρέφτη πόσο βαθιά της τον έβαζα, ξεσπώντας εκείνη σε μικρές κραυγούλες και βογγητά...Εκεί, κάπου ήρθε και το τέλος, χύνοντας μέσα στο μουνί της και γεμίζοντας τη καπότα με το "θησαυρό" μου. Το ραντεβού κράτησε κανα 20λεπτο, η τσατσά δεν ενόχλησε...Λίγο κουβεντούλα, χαιρετισμός και...εις το επανειδείν.

Συμπερασματικά, μία καλή πρόταση που αξίζει να προτιμηθεί και να προσεχθεί από τους συναγωνιστές. Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2020
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Υπηρεσίες
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.082
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, ilarionas, crucifix

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού