Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν άντεξα και εγω. Πρωτη βόλτα και πρωτη επίσκεψη στην μετα κορονιο εποχή.
Βανέσσα βγαίνει στον προθάλαμο όπως τη γέννησε η μάνα της. Μελαχρινή κ κάστανο κράμα. Ύψος περί τα 1.70. Δηλώνει εκ Τσεχίας ορμώμενη. Επιδερμίδα απαλή και μυρωδάτη. Αφού μου έπιασε τον πουτσο και μου έσκυψε δείχνοντας μου τη μουναρα της στον προθάλαμο, δεν ήθελα πολυ και πέρασα για 50€ ελεύθερο γλυψιμο. Πρασινομάτα με ενα διαμαντάκι στο δόντι. Την ειδα ευδιάθετη και μ έκανε το κλικ. Μπανάκι εγω και να σου έρχεται κ η κοπελα.
Ξεκίνησε με πίπα στα όρθια και ρούφηγμα βίαιο στα αρχιδια. Συνεχίστηκε το γλυψιμο σε ξαπλωτη θέση και με λίγο τρίψιμο γυρω απο την πισω τρύπα μου μετα απο απαίτηση μου. Πίπα δεν ηταν κατι το ιδιαίτερο. Χωρίς σάλιο , με πίεση πολυ στο κεφαλι και παίξιμο με το χέρι που δεν μ αρέσει.
Πρωτη στάση επιλογή της..αυτη ανάποδη καουμποισα οπου τον πήρε πολυ όμορφα.. στην συνέχεια γυριςε μπροστα για να βλέπω τα ωραία βυζια της πεσμένα ολίγον.. στάση του σκύλου μετα οπου κ χάϊδευα την μελαχρινή επιδερμίδα της. Καθόσον έτοιμος να χύσω βγάζω την καποτα και την αφήνω να με πάρει μια πίπα με τελείωμα στο στόμα της οπου και στράγγιξε τα πάντα, με τα υγρά μ να πεφτουν στο σεντόνι αφού το μωρό είχε μπουκώσει..
καλη συνάντηση γενικά. Λίγο βιαστική ένιωσα ειδικά στην τελευταία στάση στα τέσσερα που είχε αρχίσει να κουράζεται. Ωραία γκομενα πέριξ τα 30-35 αλλα νομίζω ακριβή για τις υπηρεσίες της.
Να Γαματε καλα και προσεκτικά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2020
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
485
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ST@Lone, GALLAS, παλαιμαχος και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού