Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 492980
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λοιπόν απόφασισα και εγώ μιας και είχα μεγάλες καυλες να δω τη παμελα, πήγα κατά τις 10 μπαίνω μέσα καί μου λέει η τσατσά έρχεται η παμελα δίνω τα 100 ευρώ για να έχει καλυτερη απόδοση και να έχω χρόνο να τη γαμησω καλά. Μπαίνει μέσα πολυ χαρουμενη μου λεγε τις κανεις πως σε λένε, μετά ξεντυνεται γενικά είναι αρκετά αδυνατη φαίνεται έχασε πολλα κιλά και το βυζί όπως και ο κωλος πολυ απαλος και πολυ αγυμναστος και γλοιώδες σαν βουτυρο. Μου ξεκινάει μια πιπα καλή και υστερα την παιρνω απο μουνι, γενικά έκανε κραυγές πολυ ψευτικες και γενικά τον σώμα της με χάλασε πολυ. Τη παιρνω στα 4 και εκεί αρχίζει τους πονους, τα αντε τελείωνε, ποναω και της κάνω έχουμε πολυ χρόνο ουτε 20 λεπτά δεν ημουν μέσα.Κατάλαβα ήθελε να μου φάει τα φράγκα να με τελείωσει στο δευτερόλεπτο χωρίς να κουραστει και να φυγει. Έτσι της πιανω το κωλο και της το γαμουσα με δυναμη, ουρλιαζε και με παρακαλουσε να σταματήσω, εφόσον ξενερωσα και μου φυγε η καυλα δεν εχυσα και της είπα να φυγει.Μακριά από αυτή τη καριολα σε μεγάλο πρόγραμμα, γενικά οι βενεζουελοκολομβιανες είναι μεγάλες απατες και βιαστικές για να αρπάξουν το χρήμα. Μόνο η poly αξίζει και εκτός απο πουταναρα μεγάλη της γαμάς όπως θέλει και είναι πάντα μέσα στο χαμόγελο και δεν βιάζεται να φυγει και θέλει να σου προσφερει το μέγιστο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2020
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
120
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 athinaios44, artem82, atrobaggio και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2020
οχι ολεσ φιλοσ πηγενε με πατριτσια απο βενεζουελα κ θα με θημηθεισ
11 Ιουνίου, 2020
Δίνουν κωλο όλες;;Χμμμ;
Την πολύ την δοκίμασα σε απλό πρόγραμμα. Πολύ διαδικαστικές όπως και η Έστερ. Η Σάνυ είναι ένα τακ πιο πάνω σε υπηρεσίες.
12 Ιουνίου, 2020
Η πολυ είναι ότι καλυτερο σε θέμα ποιότητας και συμπεριφοράς παντα μέσα στη διάθεσή, δυο φορές που έχω παω μαζί της με 100 ευρώ τη ξεκωλιασα και γουσταρε η πουταναρα, επίσης έχει και ωραίο σώμα με καμπυλες και ωραία βυζια. Η σανυ είναι επίσης καργιολα μεγάλη και γουστάρει τη πουτσα είναι πιο συγκρατημένη δεν μιλάει πολυ αλλά σε ανάβει πολυ και έχει ωραίο κωλο που της τον έχω γαμησει άγρια, έχει και προστυχη φατσα, την έχω παρει με 100 και της έκανα τα παντα. Μακριά από εστερ,στεφανυ,παμελα είναι φολες είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο προγραμμα της παρεις θα κοιτάνε να σε στείλουν γρήγορα και θα βιάζονται όλη την ώρα.
12 Ιουνίου, 2020
Δοκίμασα Krystal, Pamela και Ester με σειρά ικανοποίησης.
Δύσκολα όμως θα ξαναπάω σε αυτή την αλυσίδα ...
Ίσως ξανά μόνο για την Krystal εάν επιστρέψει.
Κορυφαία εμφάνιση.

Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4