Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288056
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Στεφανία είναι μια σταθερή αξία για όσους γουστάρουν γυναικάρες με εμπειρία. Ξανθιά, γύρω στο 1,70 ύψος με αρκετά πιασίματα και πολύ ωραίο πρόσωπο.
Πήγα κατευθείαν για εκείνη συνεπώς δεν έκανα καν σαλονάρισμα,δίνω αντίτιμο 70 Ευρω και μπαίνω στο δωμάτιο. Ντουζάκι και μετά από κανα 10λεπτο σκάει μύτη.

Ψιλή κουβεντούλα στην αρχή (μιας και γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια). Στα του αγώνα, η Στεφανία ξέρει να σε κάνει τούρμπο, χειρίζεται με μαεστρία το στόμα της. Με αρχίζει στα γλωσσόφιλα και κατεβαίνει σιγά σιγά προς τα κάτω. Το στοματικό της είναι για σεμινάριο, βαθύ με αρκετή χρήση της γλώσσας της και περιποίηση @@.
Μετά από κανα τρίλεπτο γυρνάει 69, όπου περιποιούμαι και εγώ το μοσχομυριστό μουνάκι της.
Μετά από λίγο καπότα και ανεβαίνει από πάνω και αρχίζει να χτυπιέται με τις βυζάρες της να είναι κυριολεκτικά μες την μούρη μου, την γυρνάω στα τέσσερα (φοβερό στήσιμο ειδικά για την ηλικία και τα κιλά της) αρχίζω να ανεβάζω ρυθμό και μετά από λίγο ήρθε το τέλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2019
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Nopainnogain

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2020
ότι θυμάστε χαίρεστε.. μετά από τρεις μήνες καραντίνα με κλειστά τα πάντα ενώ σε λίγες μέρες θα ξαναανοίξουν γράφετε κριτικές προ χριστού που δεν μας αφορούν κιόλας καθώς δε γνωρίζουμε τα ρόστερ των στούντιο Κεφάλι σε τοίχο!
K
kostasfrg
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1