Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824507
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκέφτηκα χτές την Αφροδίτη. Είναι κανονική γυναίκα.Δουλεύει κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι και μετά. Εχει πολύ ωραίο πρόσωπο, μακριά καστανά μαλλιά, καταπληκτικά στήθη και τροφαντό κωλαράκι. Ο χώρος είναι πεντακάθαρος και τα δωμάτια άνετα. Υπάρχει βίντεο, τεράστιοι καθρέφτες και νεροχύτης. Τιμές από 25 ευρώ το κανονικό, 50 με πρωκτικό, 60 με στάση 69 και μασάζ και 70 ελεύθερο στοματικό.

Πήρα το πακέτο των 50. Με άφησε να την χαιδεύω , ρούφηξα τα βυζάκια της ενώ εκείνη έβαλε την γλώσσα της στο αυτί μου. Στη συνέχεια μου έκανε στοματικό και καθώς τον ρούφαγε για αρκετή ώρα με κάρφωνε με το βλέμμα της, κάτι που ήταν αρκετά ηδονιστικό.

Στη συνέχεια την πήρα ιεραποστολικά και μου άρεσε η συμμετοχή της. Υστερα από κανένα πεντάλεπτο την γύρισα στα \\\\\\\"4\\\\\\\" και της τον έχωσα στον κωλαράκι χωρίς καμία δυσκολία. Εχυσα μετά από κανά τρίλεπτο ενώ της έδωσα και δυο τρεις σκαμπίλια στον κώλο.

Γενικώς αξίζει. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν ρούφηξε και δεν έπαιξε με τα \\\\\\\"μπαλάκια\\\\\\\" μου. Θα δοκιμάσω και άλλη φορά για να το επιβεβαιώσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού