Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242052
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκέφτηκα την εν λόγω κοπέλα για δεύτερη φορά αφενός για να μπορώ να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα και αφετέρου να πάει καλά ο μήνας.

Το όνομά της Βαλεντίνα και είναι από την Τσεχία. Όταν την πρωτοείδα έπαθα την πλάκα μου. Απίστευτη, χυμώδης κοπέλα με τεράστια μπαλκόνια.

Το ταράκουλο συνεχίστηκε και μέσα στο δωμάτιο.Μπαίνει μέσα με ένα νάζι και με μία θετική αύρα, τα οποία με προϊδέασαν για την συνέχεια (και δεν διαψεύστηκα).Αφού πιάσαμε για λίγο την κουβεντούλα κατάλαβα πολλά (έχει απίστευτη ενέργεια και καλή διάθεση, την οποία την μεταφέρει και σε σένα και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να απολαύσεις στην συνέχεια αυτό που θα σου προσφέρει απλόχερα- την ηδονή).

Στο δια ταύτα, όταν η κοπέλα γδύθηκε παρατήρησα το όμορφο σώμα της και της τεράστιες βυζάρες με τις μεγάλες ρώγες,τις οποίες τρελοέγλυψα.Καθώς χάιδευα το λείο της κορμί( πραγματικό βελούδο ), άρχισε να γλύφει τις ρώγες και τότε ένιωσα κάτι μεταλικό να με ακουμπάει και την ρώτησα τι είναι. Μου έδειξε τότε την γλώσσα της και έπαθα την πλάκα μου.Στην συνέχεια, μου άρχισε ένα @ρχι@δοπιπίλισμα που δεν είχε προηγούμενο.Έπειτα μου έκανε ένα ισπανικό που μ'έστειλε στον άλλο κόσμο. Αυτό όμως που με έστειλε αδιάβαστο είναι ότι με παρότρυνε συνέχεια να σφίγγω τις βυζάρες της σε σημείο να φοβάμαι μήπως της κάνω καμία μελανία.

Μετά από όλα αυτά ( ο αντρίκος έδινε βροντερό παρών) και ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό ( οπού είδα τον χριστό φαντάρο). ΤΙ ΕΝΝΟΩ? Πολύ απλά η εν λόγω κοπέλα πέρασε τα πόδια της πίσω από το κεφάλι της όπου άφηνε έτσι έκθετο το γατάκι της (μιλάμε για τρελή ευλυγισία).Τότε ξεκίνησε ένας "πόλεμος", ο οποίος δεν είχε προηγούμενο.Αν και λάτρης της στάσης που είναι η κοπέλα στα τέσσερα, δεν ήθελα να αλλάξω στάση γιατί πολύ απλά η κοπέλα αυτή έκανε πράγματα και κινήσεις που δεν είχα ξαναδεί. Η ιστορία αυτή συνεχίστηκε για κανένα 10λεπτο όπου και κατέθεσα.Στο τέλος κάθισε για 5 λεπτά και πιάσαμε μία κουβεντούλα (αφού εκείνη τη στιγμή δεν είχε κίνηση το studio).

Εν κατακλείδι, η κοπέλα τιμάει τα 50 ευρώ και περνάς πολύ ευχάριστα μαζί της. Όποιος γουστάρει χυμώδεις κοπέλες με μεγάλα βυζιά ( όχι σιλικονάτα) και με τρελή διάθεση για παιχνίδια ΤΟΤΕ η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι η σωστή επιλογή.





Υ.Γ Θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία Συμμετοχή/διάθεση

/υπηρεσίες κοπέλας αλλά δεν με αφήνει το site.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού