Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 177 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τώρα που είμαστε σε καραντίνα θα σχολιάσω το μωρό που λέγεται ίνα. Ήταν βράδυ και έτσι καυλωμενος που ήμουν είπα να δω αν δουλευει η ίνα μιας και είχα ακουσει καλά σχόλια και ήθελε να πηδηξω αυτό το ωραίο κωλαρακι της. Χτυπάω το κουδουνι μπαίνω μέσα ήταν άδειο το σαλόνι και κάθομαι ανυπόμονος να την δω, βγαινει με κοιτάει με ένα πονηρο βλέμμα με χαιρετάει και φευγει. Γουσταρα φάση και δίνω κατευθείαν τα 50 και παω δωμάτιο μετά απο 5 λεπτά μπαίνει η κωλαρίνα μέσα, με ρωτάει πρωτη φορα εδώ της λέω όχι και υστερα άρχιζε να ξεντυνεται και να μου κάνει κινήσεις με την υπέροχη κωλαρα της. Αφου της εριξα δυο τρία χαστουκια, μου ξεκίνησε μια πιπα ωραία με κοίταζε και με καυλιαρικο βλέμμα αλλά λίγο και θα εχυνα με τη μια, της λέω στησου στα 4 γιατί ήθελε να της σκίσω αυτό κωλο με μανια αρχίζω σιγά σιγά και μου λέει πιο δυνατά και από την πολυ καυλα της βάζω τα χέρια να ακουμπήσει στο πανω μέρος του κρεβατιού και αρχίζω να την γαμαω τόσο σκληρά που ουρλιαζε σαν τρελη και την εβριζα ταυτοχρονια, μετά από από 5 λεπτά εχυσα και αραξε λίγο μαζί μου μιλήσαμε και εφυγε. Γενικά πολυ ωραια φάση μαζί της, τα έδωσε όλα και εφυγα πολυ ικανοποιημένος, γενικά η ίνα από ότι κατάλαβα τα δίνει όλα σε συγκεκριμένες περιπτωσεις και όχι με όλους, ανάλογα πως θα της φερθεις η αν έχετε χημεία μεταξυ σας. Πάντως με λυπης διαπιστώνω ότι πια είναι λίγες οι κοπέλες που κάνουν τα παντα για να σε ευχαριστήσουν, οι περισσοτερες δωστα λεφτά και βαριουνται στο δωματια. Για εμενα δεν αξίζουν τα στουντιο είναι σκέτη απάτη και τα κορίτσια μέσα στην ειρωνια, ξυνιλα και ναρκισσισμό, λόγω ότι είμαι παλιος στο θέμα μπουρδελα και έχω παει με πολλα κοριτσια τώρα αν εξαιρέσεις με 5-7 περιπτωσεις που και αυτές είναι με τις ορέξεις τους οι υπολοιπες είναι για ένα μάτσο φάπες. Δυστυχώς από 2009 και μετά την κρίση έχουν αλλάξει πολλα στο τομέα στουντιο, τώρα οι περισσοτερες εκδίδονται μόνο για να αρπάξουν τα λεφτά και στα αρχιδια τους για τον πελατη αν φυγει ευχαριστημένος. Παλιά μετρούσε και οι κοπέλες διναν ότι μπορουσαν ακόμα και αν δεν είχαν όρεξη να σε κάνουν να περασεις, τιμούσαν τα φράγκα που έδινες και ήταν πιο ευχαριστες, πιο γλυκιές και πιο αυθόρμητες στο κρεβάτι. Τώρα μπαίνουν με μια μουρη μέχρι κάτω, αντικοινωνικες μέχρι εκεί που δεν παει και μες στα νευρα για να τελειωσεις, δεν θα ξεχάσω κάτι γαμησαρες που εριχνα με την Αννα Σέρβα, τη Νικόλ τη Βουλγαρα, τη Μαντόνα που δουλευει ακόμα, την Νανσυ τη Ρουμάνα και πολλες αλλες που τα θυμάμαι τώρα και καυλωνω. Δεν ξέρω αλλα η κρίση φαίνεται επηρέασε παρα πολυ την συμπεριφορά αλλά και το γενικό κλίμα του σεξ. Λυπάμαι γιατί κάποτε ήταν το παν η καλή συμμετοχή της κοπέλας στο κρεβάτι, το αναφέρω γιατί το βλέπω το πραγμα έχει ξεφυγει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2020
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
120
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mhtkaz, kostasfrg, Peacful_Warrior και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2020
Κλασικός μύστης που γαμεί 5 λεπτά και μιλάει 55 λεπτά της ώρας. Οι εποχές αλλάξανε, πέρασαν τα καλά χρόνια, μόνο η καραντινα δικαιολογεί τόση γκρίνια, φίλε. Υ.Γ.Το κωλαράκι το πήρες με το 50άρικο ή μπα;
14 Απριλίου, 2020
Γλυκό και έντιμο Ρουμανάκι.
09 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλη καριολα και πουταναρα μεγάλη, κάτι άλλο μια ελλη η αλλιώς Λίζα μια ξανθιά μιλφ που δουλευει 20 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, που δουλευει τώρα ξέρουμε?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3