Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 17 10
Sex Studio 18771
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η περίοδος προσφέρεται για να γράψουμε καμία κριτική τωρα που βρήκαμε χρόνο. Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική. Η κοπελα 25-27 κάπου τόσο μου δήλωσε, ξανθιά μαλλί πιασμένο αλογοουρά (την οποία δεν της αρέσει να την πιάνουν..) . Σκόρπια τατουάζ στο σώμα, χέρι και στο τουρλωτο Κωλαρακι. Εμφάνιση που θυμίζει μπαργούμαν σε μπαρ ρουμανιας , οποιος εχει πάει καταλαβαίνει τι εννοώ. Δηλώνει Ισπανίδα αλλα της ξέφυγε ενα «θα πάω Ρουμανία..» το οποίο διόρθωσε γρήγορα λέγοντας Ισπανία. Μικρή σημασία εχει για μενα
Κοντουλα.Αρκετά όμορφη και γλυκιά στο σαλόνι όποτε πέρασα με το απλό 30€. Ηρθε στο δωμάτιο με το λιπαντικό στο χέρι (δεν μου αρέσει όποτε το βλέπω αλλα οκ).
Προκαταρκτικά δεν είχαμε πολλα αμέσως πήγε για την πίπα , η οποία δεν με τρελανε. Μετα απο δικιά μου υπόδειξη έδωσε μερικά φιλάκια στο στήθος μου και συνέχισε με την πίπα. Συνολική διάρκεια πίπας 4-5 λεπτά, την οποία διέκοψε απο μόνη της και αποφάσισε να προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο.
Πρωτη στάση αυτη απο πανω να κουνιέται γρήγορα. Την γυρνάω ιεραποστολικά για λίγο οπου με προέτρεψε να την παρω στα 4 μετα απο λίγο . Γυρνάω μπροστα στον καθρέφτη να την παίρνω αργά αργά . Εκει μου πεταει το θεϊκό δεν μπορώ να κάτσω πολυ ώρα. Κάνω πως δεν το άκουσα και ξεκινάω να δινω πιο γρήγορα ( λεω μην την κανει χωρίς να τελειώσουμε ..). Το τέλος ηρθε στα 4 μετα απο λιγα λεπτά.
Συνολικά γλυκιά κοπελα όμορφη , αλλα με αρκετή δόση επαγγελματία μεσα της . Σε μεγαλύτερο προγράμμα πιθανόν να δίνει περισσότερα. Αξίζει σίγουρα μιας επίσκεψης ! Να περνάτε καλα και με προσοχή !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2020
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
485
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kassler, Gianpaolo, παλαιμαχος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού