Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Ντορίνα είναι αρκετά γνωστή και με πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο. Την είχα ξαναδοκιμάσει πιο παλία με όχι και τόσο καλές εντυπώσεις παρόλα αυτά είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια. Έφτασα στο studio κατα τα μεσάνυχτα και ο τσάτσος με πέρασε στο σαλόνι. Περίμενα ότι θα εμφανιστεί η Ντορίνα αλλά αρχικά εμφανίστηκε μια άλλη ξανθιά τούμπανο. Μου έπιασε την κουβέντα και άρχισε να με χαιδολογάει αλλά εγώ είχα πάει μόνο για Ντορίνα. Όταν με τα πολλά της είπα ότι δεν θα περάσω εκνευρίστηκε και φώναξε τον τσάτσο. Σηκώθηκα για να φύγω αλλά ο τσάτσος είπε ότι υπήρχε και δεύτερη κοπέλα στην βάρδια οπότε κάθισα μπας και έβλεπα την Ντορίνα. Τελικά εμφανίστηκε η λεγάμενη και άρχισε να μου προτείνει παρτούζα με την φίλη της. Της είπα ότι θέλω μόνο αυτή, επέμενε η Ντορίνα , επέμενα και εγώ και τελικά πήρα μόνο αυτή σε απλό πρόγραμμα. Πέρασα στο δωμάτιο ξάπλωσα και αυτή ήρθε μετά από λίγο. Ξεκίνησε τα γλωσόφιλλα και να με χαιδεύει και μετά συνέχισε με πίπα. Στο δίπλανο site εκθειάζουν την πίπα της Ντορίνας οπότε ήμουν περίεργος..Τζίφος τον πήρε για μισό λεπτό στο στόμα και μετά άρχισε πάλι τα γλωσόφιλλα και να μου τον παίζει..Βαρίοταν να πάρει τσιμπούκι δηλαδή..Η πρώτη στάση ήταν το ιεραποστολικό που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και μετά πισωκολλητό χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και πάλι. Μετά από 2 λεπτά μου έπεσε εκείνη μου ξαναπήρε πίπα κανονική αυτή την φορά..Πως θες να τελειώσεις με ρωτάει πάμε πάλι πισωκολλητό απάντησα. Στο πισωκολλητό στήνεται κάπως περίεργα και δεν σε αφήνει να κάνεις πολλά. Τελικά δεν τελειώσα και άρχισε να μου λέει οτι αγχώθηκα και τέτοια..Αφου από την αρχή προσπαθείς να με ξεπετάξεις πως περιμένεις να αντιδράσω??Τζάμπα πήγε το πενηντάρικο και κρίμα γιατί τρώει και αρκετή διαφήμιση η συγκεκριμένη..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2020
Όνομα κοπέλας
Ντορίνα
cervantes
Ανώτατος
Εγγραφή:
5 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
4.069
Πόντοι:
14.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Manager69, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, 6Y44 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2020
Εχω αναφερει ξανα φιλε μου, οτι στα studio κοιταζουν να σε ξεπεταξουν για να τσιμπησουν το 50αρικο!Γερο-μύστης Δεν αξιζει πλεον, για τι τα περισσοτερα ειναι φολες και ξεπετες, νομιζουν οτι βρισκουμε τα λεφτα στο δρομοΚεφάλι σε τοίχο! Αν θες τη γνωμη μου και το σηκωνει η τσεπη σου βεβαια, παρε call girl και ξενοδοχειο, γιατι εκει που θα εδινες 50 ευρω για ενα 15 με 20 λεπτο, στο call girl γαμας 2 φορες, με ενα 70 ή 80 και εχεις και την ησυχια σου, και χωρις να περιμενεις να ερθει η σειρα σου απο την πολυκοσμια,Ναι! αυτα απο μενα!Γερο-μύστης
29 Φεβρουαρίου, 2020
Η ξανθιά που αναφέρεις τύπε είναι η Μάρα. Φοβερό μουνί αλλά και από τα μεγαλύτερα παλτά που κυκλοφορούνε. Μάλλον η κολλητή της η Ντορίνα προσπαθούσε να στην πασάρει μπας και σταυρώσει ραντεβού.
P
px75
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2