Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 98 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είπα να δοκιμάσω και γω τη λιλιανα λοιπόν. Θα τη βρείτε στο αριστερό σπιτάκι. Πέρασα βράδυ Παρασκευής ή Σαββάτου ημερνια ενδεικτική και ώρα 23:00. Κόστος συνάντησης στα 50€ για ελεύθερο στοματικό χαλαρό. Κάθομαι και περιμενω να δω την κυρία. Ύψος περί τα 1.70-1.75 ξανθό μαλλί. Στήθος μικρό δυάρι λογικά, φατσούλα όχι κατι το ιδιαίτερο για τα γούστα μου, αδύνατη με ωραιο κωλο. Η πρωτη εντύπωση δεν με τράβηξε. Ετοιμος να φυγω. Πέρασμα καθαρά λόγω των σχολίων Των συναγωνιστών Που αποδείχτηκαν άκρως αληθινά !
Έρχεται η μιλφαρα στο δωμάτιο. Εχω κανει ενα ντουζακι πρώτα ως όφειλα. Προκαταρκτικά δεν έγιναν πολλα. Με στρώνει στο κρεβάτι και ξεκινάει μια πίπα δυνατή με εναλλαγές ρυθμού που συμβάδιζαν με τη μουσική. Η δεύτερη καλύτερη πίπα μετα της καρινα για μενα. Αφού έγλειψε για δέκα λεπτά και περιποίηση στα μπαλάκια μου, με καβάλησε ανάποδα και ξεκίνησε ένας γαμησι όνειρο. Μια στάση και ηρθε το τέλος.
Συνολικά, δεν την ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα αλλα θα περασω ξανά σίγουρα. Ζει για το γαμησι, πρόσωπο με σκληρά σλαβικα χαρακτηριστικά ,τρελα στο μάτι , σωματαρα με ωραια πόδια και κωλο τον οποίο δεν δίνει απ οτι είπε.. άξιζε σίγουρα να δοκιμάσετε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2020
Όνομα κοπέλας
Λιλιάνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
485
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ST@Lone, gomenakiasssexy27, alladalla

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού