Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εκείνη την ημέρα παρούσες ήταν η Σάσα η Αμαρυλλίς μια άλλη αδιάφορη και η Ίνα η οποία σαλονάρισε τελευταία. Στο σαλόνι καθόμασταν 5 άτομα και αδειάζοντας το μπολάκι με τις καραμέλες συζητούσαμε για τη σαπίλα που κυκλοφορεί σε μπουρδελάκια και στούντιο μέχρι να βγουν οι κορασίδες. Με το που εμφανίζεται η Ίννα κοιταχτήκαμε όλοι μεταξύ μας λες και είδαμε εξωγήινο και φυσικά η υπερδιαγαλαξιακή κωλάρα της την οποία τούρλωνε περήφανα ήταν όντως εξωγήινη κάνοντάς μας να κρατάμε τα σαγόνια μας. Υφος ντίβας βεβαιως από την κοπέλα δικαιολογημένο όμως νομίζω. Προσκύνημα Μπαίνω φυσικά δωμάτιο επιλέγοντας φουλ πρόγραμμα καθώς ήθελα να την απολαύσω στο έπακρο. Μπαίνει η κοπέλα μετά απο 5-6 λεπτά περίπου ψηλή μελαχρινή με αψεγάδιαστο σώμα και με πολύ ωραίο αέρα και αύρα. Την αφήνω να μου κάνει λίγο πίπα για να μου τον σηκώσει και αμέσως μετά τη στήνω όπως πρέπει Κατσικογάμης Κόντεψα να χύσω μόνο στη θέα , έχασα το φως μου , καθόμουν κανα διλεπτο τη θώπευα και τη χάζευα μόνο έτσι όπως ήταν στημένη! Ναι! Εν τέλει της τον καρφωσα κι άρχισα να γαμάω σαν να ήταν το τελευταίο γαμήσι της ζωής μου. Το μουνάκι της έχει πολύ ωραία αίσθηση κάπως έτσι αφού την κάρφωσα μανιωδώς έφτασε και το τέλος αφού δεν κρατήθηκα και πολυ , θα την ξαναεπισκεφθώ σύντομα να την απολαύσω και σε άλλες στάσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2020
Όνομα κοπέλας
Ίνα
KF
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pirateman, lagonisian

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2020
Τι σημαίνει φουλ πρόγραμμα στο συγκεκριμένο κατάστημα; 2 φορές σεξ η 1 ώρα με την κοπέλα; Η 1 φορά πρωκτικο σεξ με ακαπωτη πίπα; Η κάποια παράλλαγη; Γιατί πολλά εννοούν και λίγα κάνουν.
04 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φουλ πρόγραμμα σημαίνει 30 λεπτά με την κοπέλα με ελεύθερο στοματικό, ισπανικό, μασάζ, foot fetish, αυταρχικό, πολλές και διάφορες στάσεις, πρωκτικό αν δέχεται η συγκεκριμένη κοπέλα και χύσιμο όπου συμφωνήσετε. Γενικά για μένα ΔΕΝ είναι value for money το φουλ πρόγραμμα στο στούντιο (100 ευρώ), καθώς με ένα 20ρικο παραπάνω μπορείς να καλέσεις μια call girl, η οποία προσφέρει 1 ώρα πρόγραμμα με όλα τα κομφόρ μέσα.
04 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φουλ προγραμμα στα 100€ στη συγκεκριμένη αλυσίδα είναι μισή ωρα διάρκεια, - οσες κάνουν - ελεύθερο στοματικό, 69, ισπανικό κλπ και - αν μπορείς- δυο πιστολιες... Για κωλο το ξεχνάς...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3