Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν και δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι σοκολατινες ειπα να θυμιθω το ειδος και να προσθεσω λιγο ποικιλια. Δεν ειχα ποτε δοκιμασει σοκολατινες στην Ελλαδα οποτε απεφασισα ότι η Ναομι θα ηταν το καταλληλο πλασμα.

Εχω φτασει λοιπον από μακρινη πτηση ωρων από εξωτερικο και το ματι γαριδα. Κυτταω το εν λογω μαγαζι και βλεπω το μαυρη ζαχαρη ονοματι Ναομι σε βραδυνη βαρδια. Ντουζακι λοιπον και στο δρομο.

Το μαγαζι σχετικα αδειο, με ρωτάει η μανταμ εάν θελω σαλοναρισμα, εγω ετοιμος για Ναομι βγαζω το κατοσταρικο και κατευθύνομαι στο δωματιο. Εκει αφου είμαι ηδη φρεσκαρισμένος, αραζω και περιμενω. Δεν περνανε δεκα λεπτα και μπαινει η Ναομι, μια petite Αφρικανουλα με ολες τις γνωστες καμπύλες αλλα με ένα ασυνιθιστα γλυκο προσωπο και χαμογελο. Εδώ ειμαστε σκεπτομαι…

Στο ντουζ λεει η κοπελια, και ακολουθω. Αρχιζει λοιπον πρωτα αυτή και μετα αρχιζει εμενα στα πιο σημαντικα μερη. Το οπλο είναι ηδη οπλισμενο και ξαφνικα πεφτει στα γονατα και αρχιζει μια πιπα για οσκαρ. Με προστυχο βλεμμα προς τα πανω, ρυθμικες κιμησεις, και κτυπημα στον λαρυγγα που και που. Εδώ είμαι σαστισμένος αλλα φυσικα προσεκτικος μηπως γινει καμμια ζημια οποτε δινω σημα για κρεββατι και προχωράμε...

Το κοριτσι είναι σουπερ εμπειρο και κατεχει το αθλημα. Επισης σεβεται τον χρονο σου. Καναμε τα στανταρ (ελευθερη πιπα, 69, cowgirl, κ.λ.π) και ελικρινα με εκανε να νοιωσω σαν δεκαετιες πριν. Μαλλον καποθ σκεφτηκα και ένα δευτερο γυρο που μαλλον δεν θα μου αρνιοταν γιατι δεν ηταν με ρολοι. Ειχε πολύ καλη συζητηση μετα, και σιγουρα πρεπει να πω ότι ηταν αληθινο GFE experience. Αυτό σε λιγες επαγγελματιες το εχω αισθανθεί. Η Ναομι το κατεχει...και εάν σας αρεσουν οι σοκολατινες, μην την χασετε.


ΥΓ. Την επισκευφτηκα ακριβως μια εβδομαδα μετα και η εμπειρια η ιδια εάν όχι καλυτερη γιατι θυμοταν τι γουσταρα. Δεν υπαρχει λογος να επαναλάβω την ιδια κριτικη.


Stay safe my friend and Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2020
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
120
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 padelis2000, lagonisian, makhswrx

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2020
Πόση ώρα ήταν το πρόγραμμα που σου έκανε;
04 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

100€=30 λεπτά
07 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σου απαντησε ηδη καποιος...αλλα θελω να προσθεσω οτι η συγκεκριμενη δεν κολαει στον χρονο. Μαλιστα δεν φοραει ρολοι σαν μερικες αλλες. Σιγουρα 30 λεπτα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3