Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 143 10
Sex Studio 364258
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ψάχνοντας μια γρήγορη ηδονή οδηγήθηκα πριν μέρες στο συγκεκριμένο στουντιακι που με βολεύει.. παρουσιάστηκαν 3 κοπέλες μια Τσέχα με πλαστικές βυζαρες μια Ταϊλανδή Μιλφ με παιχνιδιάρικο ύφος Μιχαελα και Ρενάτα αντίστοιχα Κ η Τρίτη της παρέας Λολιτα μελαχροινή με μεγάλο χυτό βυζι Και κωλαρα ομολογουμένως που αυτή ήταν που με έκανε να περάσω.
Ρε παιδιά τι Ιταλίδα και μαλακιες η κοπέλα είναι από ένα κωριο έξω από τα τιρανα!!Ενταξει καταλαβαινω ότι είναι πιασάρικο αλλά δεν είναι κακό να είσαι από οπουδήποτε.. anyway το προσπερνώ Κ στέκομαι στα άθλια προκαταρκτικά που δεν κάνει προφανώς.. δηλαδή προφυλακτικό Κ πίπα σε πεσμένο πουτσο εν έτη 2020 είναι νομίζω απαράδεκτο.. δηλαδή δεν διαβάζουν καθόλου τις κριτικές η δεν τους νοιάζει.. μάλλον το δεύτερο γιατί Κ από συμμετοχή ήταν ανύπαρκτη.. αν δεν σας αρέσει η δουλειά που έχετε διαλέξει να κάνετε καντε κάτι άλλο αλλά θα μου πεις το μεροκάματο είναι καλό..με λίγα λόγια μέτρια παρουσία γενικά αδιάφορο πρόσωπο με καλό σώμα ομως ειδικά κωλο Κ υπηρεσίες κατώτερες των προσδοκιών. Τελικά η μόνη που αξίζει από όσες έχω πάρει από τη συγκεκριμένη αλυσίδα είναι η Μαρίνα σερβα που τιμάει τη φανέλα Κ την ιδρώνει .. αυτά από εμένα πάμε για αλλά φυσικά όχι πάλι με τη συγκεκριμένη!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2020
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Notorious_big
Μέλος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
261
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 o_grego_bruxo, Gingos, hana3671 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2020
Έχω περάσει μαζί της Συγγρού 232 φίλε με 100 ευρώ, από τις χειρότερες.. Νομιζει ότι είναι μοντέλο, έβγαλε το σουτιέν τα βυζια φτάσανε στον αφαλό τρομάρα της
17 Ιανουαρίου, 2020
το ιδιο μου συνεβη και μενα φιλε αλλα με τη Πωλινα
V
VaggosBarbarousis
17 Ιανουαρίου, 2020
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε.....όποιες δεν γουστάρουν να αδειάζουν τη γωνιά για καμιά κοπέλα που τιμάει τα λεφτά που παίρνει......δεν υπάρχουν πενηντάρικα για πέταμα....
17 Ιανουαρίου, 2020
Το να μην κανει καποια προκατ και να βαζει καποτα σε πεσμενο μοριο το θεωρω μεγαλη φολα ακομα και στο ταπεινο Μεταξουργειο του 10ρικου.Αν μου τυχαινε στο 50αρικο θα ειχα βαρεσει το κεφαλι μου στον τοιχο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4