Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267146
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος κι οσο το δυνατον πιο κατατοπιστικος χωρις περιττα κλπ..Δυστυχως βλεπω οτι αρκετοι δε βαζουν διαφορα απαραιτητα στοιχεια στις κριτικες τους..



Επισκεψη χτες στην βαρδια της Ρωξαννης..Προσβαση/παρκινγκ βαθμος 7 (γενικα) επειδη πας ευκολα με τα ποδια (δεν ειναι μακρια απο τους 3 σταθμους τραμ-μετρο που ειναι εκει), αλλα εχει ανηφορι..Με μηχανη ειναι γελοιο αλλα με αμαξι ξεχαστε το. Αν ξερετε καπως τη περιοχη ομως, στα στενακια απο το σταθμο μετρο ακροπολη, πανω απο την αρδητου εχει χωρους. Ριξτε μια ματια στο χαρτη, εγω πηγα πρωτη φορα ποδαρατο.



Συμπεριφορα Τσατσας 10. Η κυρια ειναι ευγενικη, προσχαρη και ξερει τη δουλεια της. Με ρωτησε αν ερχομαι πρωτη φορα, ξεκινησε να μου λεει τα προγραμματα, ειναι τα ιδια με του σαητ, οχι αλλα γραφουν αλλα λενε, πληρωσα μπηκα.



Χωρος και καθαριοτητα 6. Ο χωρος και στο σαλονι και στο δωματιο ηταν πεντακαθαρος. Το ντεκορ γαματο, η διακοσμηση, ολα. Αλλα το δωματιο περα απο το ντεκορ μου την εδωσε. Πηγα στο Νο 3, αυτο οπου φαινεται στην εικονα 4 απο τις φωτος της Ρωξαννης. Ειχε πετσετακια, ειχε μωρομαντηλα, αλλα ουτε νιπτηρας, ουτε ντουζιερα, ουτε τηλεοραση. Τα 2 πρωτα για προφανεις λογους το αρνητικο, το 3ο ε με συνδυασμο τον πολυ χαμηλο φωτισμο με εκανε να θελω να κοιμηθω γιατι περιμενα 40 λεπτα περιπου και βαρεθηκα..γενικως ουτε ραδιο επαιζε, ουτε λιγη μουσικη, τιποτα να σε αποσπασει για την αναμονη. Η αναμονη λογικα μεγαλη γιατι σιγουρα οταν πηγα ηταν με συναγωνιστη η κοπελα και μπορει να περιμενα κι αλλον που χει μπει και περιμενε πριν απο μενα.



Εμφανιση κοπελας 9.5-10. Θα ηθελα να βαλω 9.5 αλλα προτιμω το 10 απο το 9, το αξιζει. Ωραια κοπελιτσα στο προσωπο, οχι εξαιρετικη αλλα 100% αυτο που χει περιγραψει καποιος "το δροσερο κοριτσι της διπλανης πορτας". Το μαλλακι διαφορετικο, ιδιο μακρος αλλα με ξανθιες ανταυγειες και με ραστα ή ηταν "τοστ";; δε πολυκαταλαβα. Δε τρελαθηκα αλλα γουστα ειναι αυτα. Κορμι;; ενταξει κορμι θανατηφορο, κοντουλα, αψογες αναλογιες, φοβερο στητο βυζι με μικρη ρωγα και κωλαρακι, χωρις σχολιο..



Συμμετοχη κλπ θα βαλω ενα 9. Πηρα το προγραμμα των 100, αν και δε ξεκαθαρισα με τη κυρια ποιο απο τα 3, εννοοουσα το πιο κλασικο, με την ωρα. Στην αρχικη περιποιηση ειναι το κατι αλλο η μικρη, εγω ανατριχιασα. Πολλα χαδια, πολλα φιλαδια, γλυψιμο ρωγες, παιχνιδι με τα νυχια, απ'ολα. Μασαζακι (χωρις λαδια), κι ισπανικη. Μετα τη περιποιηθηκα εγω λιγο, δεν εκανα γλυφομ..ξεχαστηκα βασικα αλλα δε νομιζω να χαμε θεμα, ουτε δακτυλα εβαλα, δε με ενδιεφερε. Με ρωτησε αν θελω 69 ή απλα πιπα, ειπα το δευτερο οπου και στο οποιο ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλη, ωραιο deep throat και γενικως γρηγορη αλλα ουτε πολλα πολλα χερια, ουτε δοντια ουτε τιποτα, σε τελειωνει ανετα αν δε προσεξεις.



Σεξακι τωρα, το κατεχει μια χαρα, απο πανω στην αρχη με 3 παραλλαγες με εναλλαγες ταχυτητων κλπ. Το μονο κακο..ισως ειναι εντυπωση μου αλλα σαν τελευταια να με πηγαινε γρηγορα (εξαιρετικη παντως) για να τελειωσω (;;;). Τεσπα, τη σταματησα εγω αλλιως...Μετα στα 4 οπου ειναι το ονειρο και στην οψη και στην αφη, κουνημα κι εκεινη, κραυγουλες κλπ. Δεν αντεξα για παραπανω κι εκλεινα και το 25λεπτο μ'αυτα και μ'αυτα..



Πολυ ομιλητικη δεν ηταν, στο τελος ειχε μια βιασυνουλα για το κοσμο εξω αλλα ξεκινησε απο τη στιγμη που τελειωσαμε, πιο νωρις καθολου.



Αυτα εν ολιγοις, το ολο πακετο ειναι πολυ ομορφο και με εξαιρετικες επιδοσεις..Προτεινεται ανεπιφυλαχτα κι υποψιαζομαι οτι αν..γινει καποιος και πιο συχνος και τον μαθει λιγο, μπορει να ανοιχτει και περισσοτερο



Γενικα σχεση αποδοσης τιμης..8 (με 9)..για πρωτη φορα θα βαλω..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Roxana
Σεβαστός
Εγγραφή:
23 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού