Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Εχοντας διαβασει πολλα διθυραμβικα σχολια για τη Μπελλα τη λεγομενη ονειροπαγιδα σε διπλανο site αποφασισα να περασω μια βολτα απο το μαγαζι. Γνωριζα απο το φορουμ οτι δεν ειναι μικρουλα αλλα ως γνησιος μιλφακιας πηγα να τη δω. Η ημερομηνια της συναντησης ειναι στο περιπου.

Βγηκε στο σαλονι οπου διαπιστωσα οτι δεν προκειται για milf αλλα για gilf, ειναι πανω απο 50 ετων κατα τη γνωμη μου. Εχει υψος γυρω στο 1.65, το σωμα της διατηρειται καλα για την ηλικια της, αλλα στο προσωπο ειναι πολυ εμφανες οτι την εχουν παρει τα χρονια και προσπαθει να διατηρηθει με πλαστικες επεμβασεις. Κοινως απο φατσα δε λεει τιποτα. Στα νιατα της ισως να ελεγε, τωρα ομως οχι. Φανταστειτε οτι η Γκλορια που ειναι 45αρα μοιαζει μπροστα της πιτσιρικα.

Με τα παραπανω δεδομενα πηρα την αποφαση να εισελθω με το απλο προγραμμα. Αν με ρωτησει καποιος γιατι περασα μαζι της δεν εχω απαντηση, αβυσσος η ψυχη του μπουρδελιαρη.

Πριν καν προλαβω να ξεντυθω μπηκε στο δωματιο. Παρολο που ημουν φρεσκομπανιαρισμενος απο το σπιτι, απαιτησε να κανω ντουζ και μπηκε κι αυτη μαζι μου οπου με επλυνε καυλωτικα. Στο τελος μου εδωσε και listerline και πηρε και η ιδια. Aυτα ειναι τα θετικα της συναντησης.

Στο υπολοιπο προγραμμα δε με ενθουσιασε. Δινει με φειδω φιλια αλλα δε σε προδιαθετει και πολυ για κατι τετοιο με τη μουτσουνα που εχει. Μιλαει πολυ και θελει να της λες συνεχεια τι καβλα ειναι και κατι τετοιες ακυρες παπαριες. Η πιπα εγινε με σκουφο και ηταν χαμηλης ηδονικοτητας με δοντι, δε μου αρεσε καθολου. Στο γαμησι προσπαθει αλλα δεν προσφερει κατι το αξιοσημειωτο αφου δε διαθετει ουτε το προσωπο αλλα ουτε και το σωμα για να σε εξιταρουν. Γενικα εχει καλη διαθεση αλλα δεν αρκει μονο αυτο για μια επιτυχημενη συνευρεση.

Προσπαθει να πλασαρει το ωριαιο προγραμμα και δηλωσε οτι θα περναγαμε φανταστικα. Δε ρωτησα ποσο κανει αυτο το προγραμμα ουτε απο περιεργεια. Αν ειναι δυνατον να δωσεις ενα σωρο λεφτα για τη γιαγια τη στιγμη που με τα ιδια και λιγοτερα μπορεις να παρεις θεομουνο σε ξενοδοχειο.

Αυτη ειναι η συνοπτικη μου κριτικη για την κυρια οπως βιωσα εγω τη συναντηση. Για αλλους παιχτες ισως να ειναι οαση ηδονης η ονειροπαγιδα.

Εννοειται οτι δε θα ξαναπηγαινα μαζι της.

Συστηνεται αυστηρα για γκιλφακιδες και μονο!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2020
Όνομα κοπέλας
Μπέλλα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
154
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bardaba, Gingos, Cialis και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2020
Με προβλημάτισες hana3671, έλεγα να δοκιμάσω....
Επειδή είμαι λίγο milfo gilfakias θα το δω και θα ενημερώσω σχετικά...
14 Ιανουαρίου, 2020
Φιλε Nikkys, αν εισαι γκιλφακιας δοκιμασε, για μιλφακια δεν ταιριαζει η κυρια. Δες πρωτα στο σαλονι αν σε εξιταρει εστω και στο ελαχιστο η μουρη της και προχωρα. Υποκειμενικα ειναι αυτα αλλωστε, μπορει και να τη γουσταρεις. Προσωπικα δεν ξερω γιατι προχωρησα, οπως ειπα και στην κριτικη, αβυσσος η ψυχη του μπουρδελιαρη!! Περιμενουμε ενημερωση σου εστω και σε σχολιο εδω.
18 Ιανουαρίου, 2020
Εχω την εντυπωση, οτι ο παραπανω χρηστης, θελει να για καποιο λογο να δυσφημησει την συγκεκριμενη κοπελα. Σε 4 μελη αρεσε αυτη η κριτιτη; Να υποθεσω φιλοι του! Εχω παει πολλες φορες με τη συγκεκριμενη κοπελα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μαζι της. Δε φταιμε εμεις, που εσυ πηγες και δεν περασες οπως θα ηθελες. Για ποια συνταξη μιλας; Η κοπελα ειναι καινουρια. Ακου Gilf. Ελεος
18 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Borsato δεν εχω λογο να δυσφημησω καμια κοπελα. Γιατι να το κανω αλλωστε, μετοχος σε μπουρδελο ειμαι? Μεσα σε αυτο site δε γνωριζω καποιο χρηστη προσωπικα. Αρα το σχολιο σου για τα 4 like ειναι ακυρο. Οι αποψεις για τις κοπελες ειναι υποκειμενικες, για σενα ειναι καβλα η τυπισσα και το δεχομαι. Αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να αρεσει σε ολους.
Αλλα οταν λες οτι η κοπελα ειναι καινουρια τι εννοεις? Στο μαγαζι ή στην πιατσα??? Κεφάλι σε τοίχο! Αν θελεις πες μας και την εκτιμηση σου για την ηλικια της και, γιατι οχι, ανεβασε και τη δικη σου κριτικη αφου θεωρεις οτι αδικησα την "κοπελα" προκειμενου να ενημερωθουν οι υπολοιποι συναγωνιστες.
19 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Borsato θα σου πω και κατι αλλο. Ειδα οτι γραφτηκες χθες και στο καπακι ανεβασες σχολιο για την "κοπελα". Μηπως εισαι ενας απο τους πολλους προμοτορες (κλωνους) που γραφουν διθυραμβους για τη συγκεκριμενη σε διπλανο site και ηρθες να μας πεις το ποιημα και εδω?
21 Ιανουαρίου, 2020
Επιτέλους κάποιος να τα πει όπως είναι. Έχουμε κουραστεί με τους σαβουρογαμηδες/προμοτορες.
Τα ίδια και στα μασατζηδηκα. Όλοι περνάνε φανταστικά με 50άρες...
22 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτο σε ποιον παει;
22 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Ονειροπαγιδα ειναι καινουρια στην πιατσα. Καλα θα ηταν να ειναι ετσι οι 50ρες!Νομιζω εχω ανεβασει κριτικη, θα την βρω, γιατι ειμαι καινουριος στο site
22 Ιανουαρίου, 2020
Σε 7 αλητες αρεσε η κριτικη, που τους αρεσει το θαβουν οτι δεν τους συμφερει, δεν ξανασχολουμαι με αυτο το site
22 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενω εσυ που εισαι παλιος εισαι καλυτερος!Εβαλες εισαγωγικα σε μια κοπελα 34 χρονων, καινουρια στην πιατσα, κανοντας την 50 για συνταξη και την Γκλορια απο 32 την εκανες 45!Κατι δεν παει καλα εδω! Δουλευουν καλα τα φτυαρια και οι γκασμάδες! Καλος! Καλη και η Γκλορια αλλα οχι σαν την Ονειροπαγιδα. Αμα η Ονειροπαγιδα που λες ηταν gilf, δεν θα εκανε 20ωρα.
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2