Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566556
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατά τις 6.30 χθες το απόγευμα πέρασα από το στούντιο πάνω από το sex shop. Είχα να περάσω πολύ καιρό και έτσι έφαγα τουλάχιστον 15 λεπτά ψάχνοντας για πάρκινγκ!



Η τσατσά ευγενική, μου υπενθύμισε τα προγράμματα και ήρθε η κοπελίτσα, η Τζέσικα. Είναι από Γερμανία, 21 χρονών, μιλάει σπαστά ελληνικά, αλλά κάνει φιλότιμη προσπάθεια και καταλαβαίνει σχετικά καλά. Έχει πολύ πικάντικη μουρίτσα με φακίδες και ωραία πράσινα ματάκια, ύψος 1μ60-1μ65, σφιχτό κορμί με πιασιματάκια όπου πρέπει και μεγάλο στήθος, που δεν οφείλει στη μητέρα φύση. Προσωπικά, δε μου αρέσουν ιδιαίτερα τα "πειραγμένα", αλλά στη συγκεκριμένη κοπέλα το απόλαυσα!



Πήρα το πρόγραμμα των 60 ευρώ με μασάζ. Η Τζέσικα με ρώτησε και μου έκανε πραγματικό μασάζ μπρούμυτα, πολύ χαλαρωτικό. Βέβαια, όταν γύρισα ανάσκελα και τον πήρε στο στόμα της, η χαλάρωση έκανε φτερά! Πολύ καλό τσιμπούκι και απολαυστικό σεξ με καλή συμμετοχή σε διάφορες στάσεις. Ήταν πολύ ευγενική και πρόθυμη από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιάσαμε και ψιλοκουβεντούλα στη φάση του μασάζ.



Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως και τη συστήνω ανεπιφύλακτα! Η βαθμολογία θα μπορούσε να τσιμπήσει λίγο προς τα πάνω, χωρίς τους περιορισμούς. Θα έβαζα 9 στη σχέση απόδοσης/τιμής και 10 στη συμμετοχή/κτλ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού