Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οτι και να πω για την κοπελα θαναι λιγα.....Δεν ειμαι ο πρωτοs που τιμησε αυτο το υπεροχο κοριτσι, αλλα σιγουρα δεν θαμαι κι ο τελευταιοs που μενει γοητευμενοs και μαγεμενοs απο το ολο σκηνικο....Η Νταρια λοιπον ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη με μακρυα ξεπλεκα τα μαλλια τηs ,που ξερει να κερδιζει τον αντρα , οχι μονο λογω του κορμιου τηs η των αψογων υπηρεσιων τηs , αλλα κυριωs λογω τηs απιστευτα φιλικηs συμπεριφοραs τηs....Ετυχε να βρω ανετα παρκινγκ, εχει εξαλλου διπλα τηs και αφου ανοιξα την μισοκλειστη πορτουλα, ανεβηκα ενα ενα τα σκαλοπατακια που οδηγουν στην ευτυχια....Η ευγενεστατη τσα2 με υποδεχτηκε και μου ειπε οτι ειναι πρωινη η Νταρια, που αμεσωs ξεπροβαλε με το τολμηρο ντυσιμο τηs...Πρωτακουστο και ανελπιστο για μενα υπηρξε το γεγονοs οτι μπορεσα να κανω και ντουs!!!!! πριν και βεβαια με κερασε και....κρατηθειτε!!!! σαμπανια...

Απαιχτη συμμετοχη στο δωματιο για το προγραμμα που διαλεξα και αμεσωs αρχισε η μαχη με χαδακια και φιλακια σ ολα τα επιμαχα σημεια......Οταν παρεδωσα με καταθεση σπερματικου υγρου δεν εφυγε αμεσωs αλλα καθησε και μιλησαμε ανετα, λεs και ημουνα με την καλυτερη γκομενα μου...

Απολυτα ευχαριστημενοs , εβαλα την ανωτερη βαθμολογια και θα υπαρξει και συνεχεια επισκεψεων...Κοριτσαρα μου νασαι καλα εισαι και η πρωτη!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
life97
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια