Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566772
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ενδεικτική ημερομηνία.

Πρόκειται για μια κοπέλα που ήθελα να επισκεφτώ πάνω από χρόνο, ωστόσο για άγνωστους πραγματικά λόγους συνέχεια έπαιρνε αναβολή. Προτιμούσα άλλες. Δεν είχε τύχει να τη δω κι από κοντά.

Τελικά το παίρνω απόφαση. Μπαίνω στο σάιτ, βλέπω πρόγραμμα και βουρ.

Σαλονάρισμα καλό. Όχι άριστο. Επικεντρώνεσαι στο σώμα, χάνεις λίγο το πρόσωπο, δεν δίνεις σημασία.

Δίνω παράβολο, και τι παράβολο. Με κατευθύνουν στο δωμάτιο. Έρχεται μετά από ένα 10λεπτο. Αρχίζει να βγάζει το κορμάκι της. Το στήθος της είναι μεγάλο, όχι πολύ μεγάλο, αλλά πολύ χαλαρό και στην όψη και στην αφή. Χάνει δυστυχώς. Ο κώλος λίγα λέει, ούτε μεγάλος, ούτε μικρός, νορμάλ. Έχει παίξει υαλουρονικό στο χείλος. Βασικά το έχει χαλάσει αρκετά. Με χάλασε λίγο κι εμένα που το έβλεπα. Γιατί ρε κούκλα μου.

Λίγο παίξιμο με το στήθος, δεν σε αφήνει πολύ. Λίγο βιαστική θα τη χαρακτήριζα εκεί στα προκαταρκτικά, ειδικά άμα σε δει ότι είσαι σε ανύψωση. Πίπα καλούτσικη, βάζει χέρι όμως.

Τρεις στάσεις, ιεραποστολικό, cowgirl και πισωκολλητό. Σου λέει μετά από 5 λεπτά "πως θες να χύσεις μωρό μου". Σε περίπτωση που ζητήσεις ισπανικό ενώ έχεις πληρώσει 50 σου λέει δεν είναι στο πρόγραμμα... Πόσο ξενερωτικό γαμώ. Εκεί έχασε για μένα πολύ. Με 50 άλλες κάνουν τα πάντα. Τέλος πάντων. Την πήρα πισωκολλητό, πολύ σφυροκόπημα. Πολύ όμως. Κατσικογάμης Αντέχει αρκετά, έβγαζε και φωνούλες. Μετά από λίγη ώρα το πίστεψα ότι ήταν αληθινές. Στην αρχή κλασικά ηθοποιία. Κάπου εκεί τελείωσα. Μου έβγαλε η ίδια το προφυλακτικό και με σκούπισε. Αρκετά περιποιητική. Πρέπει να είναι πολιτική του "ομίλου", το κάνουν και άλλες.

Εν τέλει μια ας πούμε καλή εμπειρία. Αλλά δεν θα ξαναεπαναληφθεί. Δεν έμεινα και τόσο εντυπωσιασμένος, ούτε από εμφάνιση, ούτε από τη διάθεσή της.

Αυτά. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2019
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2.284
Πόντοι:
721
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού