Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 321 10
Sex Studio 489907
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ενδεικτική ημερομηνία.

Τη Βικτώρια την έχω τιμήσει 4-5 φορές. Και στο Τριγγέτα και το Ισμήνης. Έχει ένα πολύ δυνατό σημείο. Το υπέροχο στήθος της. Με διαφορά το καλύτερο στην πιάτσα.

Το σαλονάρισμά της δεν είναι από τα καλύτερα. Σκάει ένα γεια σου μωρό μου κι εξαφανίζεται μέσα. Έχει αδυνατίσει αισθητά σε σχέση με πριν 9-10 μήνες. Δυστυχώς έχει μειωθεί και το στήθος λίγο. Σε συζήτηση που είχα μαζί της μου είπε ότι έχει χάσει λίγο πάνω από 10 κιλά. Παραμένουν τεράστια όμως. Στο πρόσωπο δεν είναι καλλονή, είναι συμπαθής. Τυπική ρουμανική ομορφιά. Ηλικία στα 25-26 χρονών θα έλεγα.

Με το που μπαίνει στο δωμάτιο και βγάζει το σουτιέν, απλά τα χάνεις. Πιπίλισμα για αρκετή ώρα πριν βάλει την καπότα κι αρχίσει. Μέτρια πίπα, δεν είναι το δυνατό της σημείο. Ρωτάει πως θες. Της λέω θα σου έρθω εγώ και βλέπουμε. Εναλλαγή στα τέσσερα που αντέχει το έντονο σφυροκόπημα. Στη συνέχεια ανεβαίνει από πάνω με το μαγευτικό θέαμα, να κοπανιέται για αρκετή ώρα και να χτυπάνε τα στήθη μεταξύ τους. Δεν υπάρχει. Έρωτας

Ωστόσο, αν αργήσεις να τελειώσεις σου λέει "μωρό μου, πρέπει να τελειώσεις", με αυστηρό/ξενερωμένο ύφος. Εκεί τα χαλάμε. Σκληρή επαγγελματίας. Αν δεν έβλεπα το στήθος αυτό, η κατάπτωση με τη συμπεριφορά αυτή ήταν σίγουρη. Επειδή όμως μου την έσπασε πολύ αυτό, όντας πελάτης, δεν παίζει να την τιμήσω πάλι. Αρκετά με την κοροϊδία. 50 ευρώ και να θέλουν να φεύγεις στο 8λεπτο. Που το είδαν αυτό. Τράβα δούλεψε καλή μου έξω στον κόσμο, να δεις πως βγαίνει το 50αρικο που τόσο απλά θεωρείς δεδομένο. Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2.284
Πόντοι:
721
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spirtoulis(2), geny24, paiania21 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2019
Φίλε σε αυτό που λές για το 50αρικο έχεις απόλυτο δίκαιο,την έχου δεί κάπως και νομίζουν ότι πρέπει να εισπράττουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Μαύρο σε όλες αύτες τις κάργιες που έχουν τέτοια νοοτροπίαΝαι!Ναι!Ναι!
06 Φεβρουαρίου, 2020
και εγω φιλε που την ειχα επισκευτει πιο παλια μια απο τα ιδια και καμια συμετοχη,για εμενα δεν πρεπει να δουλευει η κοπελα αυτη,με τα βυζια της την πατησα και εγω!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2