Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Sex Studio 108144
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βολτα σαββατιατικη με ορεξη να ρισκάρω.Και να που μου βγηκε σε καλο.
Η Εφη είναι ένα πιπινακι 20 χρονων με προσωπο που μπορεις να το πεις μεχρι και αγνο,πολυ ομορφη.Εχει σωμα λεπτο,μοντελοειδες και τα στηθακια της είναι νεανικα,αναλογα του σωματος της.
Η τσατσα καλη ,χωρις τα γνωστα χαζα.Μου λεει απλο 30,γυμνο 40 ,και με 60 απ όλα και χρονο και 69 και ότι θελεις και τελειωμα οπου θελεις .Χωρις κωλαρακι. Δινω 60 ,μπαινω ,κανω ένα γρηγορο μπανιο ,στο όχι οσο καθαρο θα επρεπε δωματιο ,και περιμενω με την πετσετα.Ηρθε γρηγορα (ημουν μονο εγω),πεταχτο φιλακι ,χαδια,μου λυνει την πετσετα ,"ουαου" λεει (και καλα).Η κοπελα δεν βαζει φωτια στο κρεββατι αλλα το κανει καλα,ξερει κολπα να σε καβλωσει,και εχει κορμακι super.Αρκετα προκαταρκτικα, συντομα γλωσσοφιλα ,δαχτυλα (με μετρο ),
οι ρογες της καβλωσαν ,εκανε ότι της ζητησα (χωρις ακραια πραγματα ),την γαμησα σε τρεις στασεις,λιγο ζοριστηκε .Είναι 20 χρονων
το μουνι της υγραινεται πανεύκολα.Οταν ηταν για να χυσω σταθηκα ορθιος και την εβαλα γονατιστη και χωρις χερια ,τον πηρε στο στομα ,και μ αυτό το θεαμα εχυσα μεσα στο στομα της. Πηγε και τα φτυσε, πλυθηκε ,φιλακι ,γεια σας.
Η συμμετοχη είναι στο 7 ,καλο,οχι όμως πολύ καλο,με περιθωρια .Είναι όμως πολύ νεα ,φρεσκια ,αυτό που λεμε πιπινι .Ακριβως γι αυτους τους λογους όμως μπορει μετα από λιγο να το καβαλησει και να γινει ξεπετα.
Παντως προς το παρων ,τρεξτε πριν η κοπελιτσα καει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2019
Όνομα κοπέλας
Έφη
Σπουδαίος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
462
Πόντοι:
3.245
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karaman 7, mpouxos, skieros και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2019
Ξεχασα να γραψω ότι το studio είναι το φροιξου 15α που δεν υπαρχει στον χαρτη.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1