Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 97 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 280974
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Φούλ πρόγραμμα μισής ώρας με την κοπέλα..τα ψιλοέχωσα μιας και ειχα καιρό να πάω σε στούντιο Ντροπή.
Όλα μαζί της ήταν υπέροχα.Εχει ωραία γαλανά μάτια,πρόσωπο οκ και τα στήθια της είναι μεγάλα αλλά και πεσμένα όταν είναι ξαπλωμένη ειδικά.
Πρώτα ξεκίνησα με τα ποδαράκια της,μετά ασχολήθηκα με το γατάκι της..
Λίγα λεπτά μετά την έκανα να τελειώσει και ίσως αυτό να την καύλωσε πολύ ώστε μετά να ασχοληθεί καλά μαζί μου.Με έγλυψε για μερικά λεπτά σε σημείο που με έκανε τουρμπο και μετά ασχολήθηκε χωρίς προφύλακτικο με τον λούτσο μου.Το στοματικό της ήταν υπέροχο χωρίς βιασύνες ενώ όταν μετα απο λίγο ήμουν ετοιμος να τελειώσω,σταματησε και αργά-αργα μου φόρεσε προφυλακτικό,ε΄κατσε πάνω μου απο την αναποδη ώστε να βλέπω τα οπίσθια της και σιγα σιγα κάναμε ένα ωραιότατο σεξάκι.Ομως μετά την διακοπή το τέλος δεν ερχόταν οπότε και της ζήτησα να την πάρω απο πίσω στην πολυθρόνα.Οταν το τέλος πλησιάζε, μετα απο λίγο της ζήτησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι ώστε να μπώ μέσα της και έχωντας ταυτόχρονα τα ποδαράκια της στο στόμα μου τελείωσα.
Ηταν πολύ "γκομενική" η όλη συνεύρεση,με την διαφορά πως το κορίτσι δεν έλεγε πολλές και ανούσιες κουβέντες ,ουτε ερωτήσεις του στυλ ,πως σε λένε,που δουλέυεις ,κλπ.
Απλό και όμορφο σεξάκι με διάρκεια, με ένα πεντακάθαρο κορίτσι που θα μου μείνει στο μυαλό για αρκετό καιρό...Ειδικά το στοματικό της..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Μέλος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
100
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού