Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παρακινημένος από τις ενθουσιώδεις κριτικές των φίλων, είπα κι εγώ να δοκιμάσω τις χαρές της Πάολα.Έτσι Τρίτη 12-05-2009 κατά το μεσημεράκι επισκεύτηκα το εν λόγω studio.Αφού περίμενα κανά τέταρτο στο σαλόνι,τη βλέπω.Εμφανισιακά μου φάνηκε αρκετά καλή

(ψηλή-ξανθούλα) αν και με όσα είχα διαβάσει το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν η εμφάνιση.

Καταθέτω το εξηντάρι και μπαίνω στο δωμάτιο.

Το δωμάτιο τέλειο,σαν να είσαι σε πολυτελές ξενοδοχείο,καθαρό, με τηλεόραση, όμως και με ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ μειονέκτημα:δεν διέθεται νιπτήρα!!!Απαράδεκτο!!!Τουλάχιστον ας είχαν υγρομάντηλα όπως σε άλλα studio.Ούτε όμως, κι απ΄αυτά είχε το κατάστημα.Τέλος πάντων καταπίνω την αγανάκτησή μου,γιατί κάτι τέτοια μου τη δίνουν και περιμένω.

Μετά από 15 λεπτά περίπου εμφανίζεται η θεά.Χωρίς υπερβολή η κοπέλα δικαίωσε όλες τις ως τώρα καταπληκτικές κριτικές.Πρόθυμη,χωρίς καθόλου να βιάζεται,με υπομονή και άριστη τεχνική κατάρτιση (που λένε και στην μπάλλα)κυριολεκτικά με απογείωσε.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, το πρόγραμμα περιλάμβανε Ισπανικό,69,από πάνω η κοπέλλα και τελείωμα (με προφυλακτικό βέβαια) στο στόμα.Για να πω την αλήθεια, εγώ δεν ζήτησα άλλες στάσεις,γιατί δεν μ΄αρέσει η συνεχής αλλαγή στάσεων,και πραγματικά το απόλαυσα με το πρόγραμμα που σας είπα παραπάνω.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2009
Όνομα κοπέλας
Πάολα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική