Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 96 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη για την Βαλέρια, η οποία επανεμφανίσθηκε μετά από απουσία μηνών στο Κωνσταντινουπόλεως 132.

Λίγα λόγια για τον εν λόγω οίκο. Ίσως αν ήταν σε καλύτερο σημείο και όχι εκεί που βρίσκεται, όπου είναι λίγο μανούρα να το βρεις, αν δεν ξέρεις την περιοχή, ίσως θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα στούντιο που υπάρχουν. Η καθαριότητα είναι το special του καταστήματος, κάτι που καταλαβαίνεις από την είσοδο του κτιρίου κιόλας. Τα δωμάτια περιποιημένα και πεντακάθαρα, κάτι που φαίνεται και από τα σεντόνια στα κρεβάτια, καθώς είναι ίσως ο μόνος οίκος που χρησιμοποιεί λευκά σεντόνια -χωρίς πετσέτες από πάνω και τα λοιπά κόλπα που κάνουν σε άλλα στούντιο-, όπου η παραμικρή βρωμιά θα φαινόταν. Ντουζιέρα λειτουργική σε άψογη κατάσταση, τασάκια για τους καπνίζοντες, κλιματιστικό, τηλεόραση με τσοντούλα, πετσετούλα και παντόφλες σε πλαστική σακούλα, καθρέπτης στο ταβάνι και μεγάλος καθρέπτης απέναντι από το κρεβάτι για να θαυμάζεις τον εαυτό σου την ώρα της πράξης.

Στο κυρίως πιάτο, την Βαλέρια την είχα συναντήσει τελευταία περίπου προ εξαμήνου, έχοντας συνευρεθεί μαζί της άλλες δυο-τρεις φορές με άριστες εντυπώσεις. Η κοπέλα σε σχέση με την τελευταία φορά που την είδα, είναι αρκετά αδυνατισμένη, κάτι που της πάει, αν και εμένα προσωπικά δεν με χάλαγε όταν ήταν πιο γεμάτη.

Για όσους δεν την ξέρουν, η Βαλέρια είναι milf, κοντά στα 40, με όμορφο ρώσικο πρόσωπο, πράσινα μάτια, ξανθά μακριά μαλλιά, καλλίγραμμο σώμα, ψηλή, με τριάρια βυζιά, ευερέθιστες ρόγες και αισθητικά ένα από τα πιο όμορφα μουνιά που έχω δει.

Στα της πράξης, η εμπειρία της φαίνεται από τα προκαταρκτικά, τα οποία είναι πλούσια, με τριψίματα για αρκετή ώρα σώμα με σώμα παράλληλα με φιλιά στο στόμα, γλύψιμο στις ρόγες, κατέβασμα χαμηλά και μούλιασμα των παπαριών. Ακολούθησε πέρασμα προφυλακτικού και ένα από τα πιο αισθησιακά τσιμπούκια με αρκετά deep throat και με μεγάλη διάρκεια, ενώ γύρισε σε στάση 69 φέρνοντας στο στόμα μου το υπέροχο μουνί της, το οποίο έγλυφα, ενώ παρακολουθούσα από τον καθρέπτη στο ταβάνι όλο το σκηνικό, με αυτή τη γυναικάρα από πάνω μου να με πιπώνει, ενώ εγώ της έγλυφα τη μουνάρα.

Με τέτοια προκαταρκτικά, δεν ήθελα και πολύ για να τελειώσω, οπότε ακολούθησαν δύο στάσεις, στο πλάι και ιεραποστολικά, όπου γαμιόμασταν παθιασμένα ανταλλάσσοντας γλωσσόφιλα και το καυτό σπέρμα δεν άργησε να αδειάσει στην καπότα, ενώ έβαλε τα χέρια της στον κώλο μου κρατώντας με μέσα της και μιας και ήμουν ακόμη σκληρός, συνέχισα να σπρώχνω, μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα.

Ακολούθησε κουβέντα για αρκετή ώρα, αφού μιλάει άπταιστα τα ελληνικά και είχαμε καιρό να τα πούμε.

Συμπερασματικά, η Βαλέρια κατά την άποψή μου είναι μαζί με την Γιάννα από το Στούντιο 12, ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε milf -και ίσως γενικότερα- σε στούντιο στην Αθήνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2019
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
372
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, kostakis27, baroc και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2019
Η μεγαλη των ρωσσιδων σχολη πολυ καλη στο δωματιο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1