Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493019
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όταν στις αρχές του 2019 πρωτοεμφανίστηκε στη στούντιοbiz η Μόνικα πολλοί μασαζογνώστες την αναγνώρισαν από τη θητεία της σε μαγαζιά του είδους.
Οι φώτο που κυκλοφορούσαν δεν έδειχναν και πολλά πράγματα οπότε το μόνο στοιχείο που είχε ο καταδρομέας ήταν κάποιες διάσπαρτες κουβέντες στο φόρουμ.
Οι εντυπώσεις μου από τη Μόνικα είναι περίληψη τριών καλοκαιρινών συναντήσεων σε διάφορα μαγαζιά του Ομίλου Desire(Θησ.40 & 365, Πειρ.193, Λ.Α318), όπου εμφανίζεται αδιαλείπτως στην πρωινή βάρδια τους τελευταίους μήνες.
Για όσους δεν την ξέρουν η Μόνικα είναι μια καταμελάχρινη Ελληνίδα, κάπου γύρω στα 30-35, 1,65 στητό άψογο κορμί, με ενισχυμένο στήθος 3αρι, ωραία περιποιημένα πόδια που καταλήγουν σε ένα όμορφο ζουμερό κωλαράκι που είναι για φάγωμα και πολλά χαστούκια(με μέτρο πάντα) .
Στο σαλόνι το μήνυμα είναι σαφές: Έλα μαζί μου και θα σε στείλω αδιάβαστο…..καριόλη. Στο δωμάτιο το μήνυμα είναι επίσης σαφές: Είμαι εδώ για να περάσεις καλά και όλα τα μονοπάτια θα τα περπατήσουμε μαζί. Δοτική, με πάθος και διάθεση για συνεχή επικοινωνία, βοηθάει σε αυτό και η μητρική γλώσσα. Μαστόρισσα στο στοματικό, ελαφριά και ευλύγιστη όταν σε καβαλήσει στο cow και εφευρετική σε στάσεις στη συνέχεια. Από τεχνική άποψη είναι ΤΟΠ, ακόμα και για τους προχωρημένους – απαιτητικούς μύστες.
Συνήθως η πρώτη φορά με την κάθε κοπέλα είναι διερευνητική. Με τη Μόνικα μόνο τα πρώτα 5 λεπτά ήταν διερευνητικά, μετά ήταν σα να είχε οδηγίες από πριν φορτωμένες και με χειρίστηκε σα να με ήξερε χρόνια. Λεπτομέρειες πολλές δεν είναι χρήσιμες, δεδομένου ότι ο καθένας έχει το δικό του στυλ και θέλω. Εγώ πάντως ξαναπήγα και θα ξαναπάω σίγουρα γιατί η γυναίκα, αλλά και ο τρόπος που κινείται, μου άρεσε. Πιθανόν να μην ταιριάξει με όλους, το σίγουρο όμως είναι το θα το προσπαθήσει όσο μπορεί. Δεν έχει καλή σχέση με την ξεπέτα και αυτό είναι φανερό από την πρώτη στιγμή.

Υ.Γ: Καλό φθινόπωρο (μήπως να πω καλοκαίρι;) σε όλους τους μύστες. Η παρούσα κριτική γράφτηκε μεσημέρι, πίνοντας ούζα σε κάποια αμμουδιά της Αττικής. Στο καλύτερο οικόπεδο της Γης ζούμε, αλλά κάνουμε ΟΤΙ μπορούμε να το καταγαμήσουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2019
Όνομα κοπέλας
Μόνικα Ελληνίδα
911-Toninno
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.002
Πόντοι:
5.845
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Thanasis33100, company of heroes tho, koukos19 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2019
με ποσα ολα αυτα φιλτατε;
22 Οκτωβρίου, 2019
Μήπως μπορείς να μου πεις τον τιμοκατάλογο για τις υπηρεσίες της.
23 Οκτωβρίου, 2019
Ο στανταρ τιμοκαταλογος της αλυσιδας παιζει...Τα γνωστα 50 απλο, 60 με 69 η ισπανικη, 90(αν δε κανω λαθος) ελευθερο και 100 ολα τα προηγουμενα.
Την πρωτη φορα εδωσα 60 και μετα ανεβηκα στα 90-100(δε θυμαμαι ακριβως, εχουμε και μια καποια ηλικια Γερο-μύστης)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3