Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299803
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατάθεση προ ημερών...

Ήταν Δευτέρα βράδυ, το studiακι όλως περιέργως άδειο. Η κοπέλα ήταν η Κορίνα, ξανθιά γερμανίδα, με εντυπωσιακό στήθος και σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου. Έδωσα το εισητήριο στην ευγενέστατη υπηρεσία και μπήκα στο πάνω δωμάτιο... Πρώτη φορά στο πάνω δωμάτιο, μικρό, κλειστό, χωρίς νιπτήρα, δεν είχε αεριστεί σωστά και τα σεντόνια ήταν λίγο... κάπως... Το δωμάτιο είναι εφάμιλλο μπουρδέλου!

Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει. Ελληνικά δεν μιλάει έτσι όλα στα αγγλικά! Με ξάπλωσε και άρχισε να με περιποιείται με χαδάκια και μια αρκετά καλή πίπα!!!! Με άφηνε να παίζω με το πλούσιο στήθος της αλλά με χάλασε ότι είχε έντονες ουλές από κάτω τους. Μετά ανέβηκε από πάνω και καταλήξαμε σε ιεραποστολικό όπου αντίκρυσα την πραγματικότητα!!!! Το τελείωμα ήρθε σε πισοκωλλητό, όπου μία η θέα της κωλάρας της, μία οι (ψεύτικες) φωνές της, μία το στησιμό της, έφεραν την επιθυμητη λύτρωση!!!! Μετά, μου έκανε και μασαζάκι (αν και δεν το είχα πληρώσει).

Η κοπέλα δεν είναι του γούστου μου, αλλά ομολογώ πως μέσα είναι πολύ περιποιητική και διακρίνεται ο επαγγελματισμός της...

Δεν έκλαψα το 50αράκι αλλά δεν θα ξαναπάω στην συγκεκριμένη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού