Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βράδυ Σαββάτου και όντας εξαιρετικά καυλωμένος, κοιτάω από το κινητό διαθέσιμες παρτενέρ για ξαλάφρωμα και με το που είδα ότι εργάζεται η Ναόμι, ο στόχος κλείδωσε. Με ταχύτητες Χάμιλτον, διέσχισα τους-ακόμη-άδειους δρόμους της πρωτεύουσας και βρέθηκα στο στούντιο στη Λ.Αθηνών. Σαλονάρισμα από την όμορφη σοκολατίνα τσούπρα με το διχτυωτό της να τονίζει το τρομερό της κωλαράκι και με το χαμόγελό της να συμπληρώνει το ερεθιστικό σύνολο, μπήκα δωμάτιο με πρόγραμμα για ελεύθερο στοματικό και 69 στα 100ευρώ. Σύντομο φρεσκάρισμα και αναζωογόνηση και ελάχιστη αναμονή.

Η Ναόμι χαμογελαστή και σκερτσόζα μπήκε δωμάτιο, και χώθηκε στην αγκαλιά ,μου. Σύντομη κουβέντα στα αγγλικά κ λίγα ελληνικά για καλοκαίρι και διακοπές και περάσαμε στο παρασύνθημα. Διάλεξα να ασχοληθώ εγώ μαζί της πρώτα, φιλάκια πεταχτά, παίξιμο με το όμορφο στήθος της και κατέβηκα στο πεντακάθαρο μουνάκι της. Ασχολήθηκα αρκετά μαζί του, η Ναόμι αντέδρασε θετικά, πνιχτοί αναστεναγμοί, ωραία λογάκια. Στη συνέχεια την έβαλα να ασχοληθεί με το ερεθισμένο μου πέος. Πέρασμα αριστοτεχνικό από τα μπαλάκια για ώρα, με τη γλώσσα της να τα μουλιάζει και στη συνέχεια ωραίο τσιμπούκι, βαθύ, αισθησιακό, με ωραίες ματιές παράλληλα και ωραίο στήσιμο να βλέπω το κωλαράκι της. Γύρισμα και σε 69 για παράλληλη περιποίηση για αρκετή ώρα και εκείνη να κουνιέται ρυθμικά στο πρόσωπό μου.

Πέρασμα προφυλακτικού πριν "εκραγώ" και ξεκίνημα σε cowgirl με καλό ρυθμό και αίσθηση ενώ τέλεια ήταν και η ανταπόκρισή της. Γύρισμα σε reverse cowgirl και με κάποιες παραλλαγές, και γερμένη παράλληλα με το σώμα μου, έτριβε πάνω μου την κλειτορίδα της με ένταση. Επόμενη στάση, μαστ για εμένα με Ναόμι, στα 4, να έχω το σοκολατί κολαράκι της στα χέρια μου, Έντονοι ρυθμοί και αναστεναγμοί από εκείνοι και με dirty talking αξιόλογο. Τελευταία στάση ιεραποστολικά σε καταιγιστικούς ρυθμούς με εκείνη να μη μασάει και σε συνδυασμό φιλιών, ματιών και άψογου στησίματος που δεν απέφευγε την επαφή κατέθεσα με δύναμη και απόλυτη ευχαρίστηση το σπέρμα μου μετά από κάποια λεπτά.

Η Ναόμι είναι απίστευτο κορίτσι, πάντα στο χαμόγελο, είναι μινιόν, έχει άψογο κορμί και απαλή επιδερμίδα, υπηρεσίες όπως πρέπει και θέλει ο κάθε πελάτης που πάει να περάσει καλά και πραγματικά τιμάει τόσο τα λεφτά που πάιρνει όσο και τον παρτενέρ της.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2019
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, dinos34, panagos7 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού