Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 159750
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα το πρωί κατά τις 12 ήμουν περαστικός από την Καρέα και πήγα μια βόλτα στο στούντιο. Ο χώρος ήταν άδειος από πελάτες και δούλευε η Λάρα. Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είναι γύρω στο 1μ65-1μ70 με μαύρα μαλλιά, σώμα μοντέλου, με μεσαία, σφιχτά στήθια, χορταστικό κωλαράκι και όμορφο πρόσωπο.



Πήρα το πρόγραμμα των 80 ευρώ για περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο, αφού συχνά στις πρώτες επισκέψεις κοιτάζουν το ρολόϊ με το απλό πρόγραμμα... Μετά από ένα σύντομο αισθησιακό μασάζ με το σώμα της, απόλαυσα μία καλή πίπα. Με ρώτησε αν θέλω κι άλλο και περάσαμε στο κυρίως πιάτο. Την απόλαυσα από πάνω μου, πισωκολητό, ιεραποστολικό και στο πλάι. Έχει εξαιρετικό δέρμα και σώμα που το χαίρεσαι.



Η συμμετοχή της κοπέλας ήταν δυστυχώς περιορισμένη. Ήταν πολύ χαμογελαστή, ευγενική και έβγαζε μικρά βογγητά κάθε τόσο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν εκεί και ένιωθα ότι περιμένει να τελειώσω... Βέβαια, δεν είμαι και πολύ γρήγορος σ'αυτά κι ένιωθα ότι την κούραζα, οπότε σταμάτησα μετά από ώρα. Εκείνη ενδιαφέρθηκε να μη φύγω χωρίς να τελειώσω και με ρώτησε τι άλλο ήθελα να κάνει. Προσπάθησε μάλιστα άλλη μία φορά από πάνω μου, αλλά δεν άλλαζε κάτι και είπα να μη την κουράσω άλλο. Με ευχαρίστησε και έφυγε από το δωμάτιο. Σίγουρα δεν ήταν πιεστική με την ώρα, το αντίθετο μάλλον.



Η γενική εντύπωση ήταν πολύ καλή και νομίζω ότι είναι από τις κορυφαίες κοπέλες που δουλεύουν αυτή τη στιγμή σε στούντιο, τόσο από σώμα, όσο κι από πρόσωπο. Είναι προφανώς κάπως μικρή σε ηλικία, οπότε είναι ίσως λογικό να μην έχει πολλή εμπειρία και να υστερεί έτσι ελαφρώς σε αισθησιασμό. Θα επιστρέψω σίγουρα για να σχηματίσω καλύτερη γνώμη.



(Η βαθμολογία είναι χαμηλή για την εμφάνιση και τη σχέση απόδοσης/τιμής, επειδή είναι από τις πρώτες μου κριτικές. Θα έβαζα 9-10 για την εμφάνιση και 8-9 για την απόδοση)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάρα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού