Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχοντας γυρίσει από τις καλοκαιρινές μου διακοπές πλέον οριστικά και με τις καύλες στο κατακόκκινο, έψαχνα μια όμορφη συντροφιά για το πρωινό του Σαββάτου. Βλέποντας ότι δουλεύει η Ζανέτ δεν έχασα την ευκαιρία να την επισκεφτώ μετά από τόσα χρόνια. Είναι μια κοπέλα που οι συναντήσεις μας θα ήταν και πιο συχνές, αλλά το γεγονός ότι δουλεύει κατά κύριο λόγο πρωινές βάρδιες, το καθιστά λίγο δύσκολο. Τέλοσπάντων, άδειοι οι δρόμοι, που πήγαν όλοι, που λέει και το άσμα, και βρίσκομαι σύντομα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Υποδοχή από την ευγενέστατη υπηρεσία και σαλονάρισμα από τη Ζανέτ. Με σκούρο μαλλί, μέσα στην καλή διάθεση, κορμί απίστευτο γυμναστηριακό, με τρομερά καλοσχηματισμένο κώλο, επίπεδη κοιλιά, σφιχτά πόδια και γενικά το σύνολο όλο δεν είναι δυνατό να το προσπεράσεις, εκτός αν είσαι gay. Πληρωμή φουλ προγράμματος και φύγαμε για "πόλεμο"

Είσοδος στο δωμάτιο γρήγορο φρεσκάρισμα και μικρή αναμονή. Η Ζανέτ, ήρθε κοντά μου, ήταν ήρεμη, χαλαρή, χωρίς πίεση, και με τον ιδιαίτερο τρόπο της, το στυλ που μιλάει, αυτά που έλεγε, που δείχνουν και μια κοπέλα με παιδεία και μόρφωση, δεν άργησε να γίνει χαμούλης. Την έγδυσα από το ωραίο κορμάκι που φορούσε και ξεκίνησα να την περιποιούμαι. Πραγματικά πανέμορφη, πεντακάθαρη, με ωραίες αντιδράσεις. Το αιδοίο της πανέμορφο, με ωραία κλειτορίδα, αντέδρασε θετικά στα παιχνίδια μου, και εκείνη να ειναι χαλαρή και να συμμετέχει χωρίς να είναι υπερβολική. Στη συνέχεια ανέλαβε εκείνη, με πολλά φιλιά στο σώμα μέχρι που άρπαξε τον ερεθισμένο μου φίλο και τον εξαφάνισε στο ζεστό της στοματάκι. Η πίπα της από τις καλύτερες, χωρίς χέρι, υγρή, με ωραίο ρυθμό, κάνει και ένα εσωτερικό παιχνίδι με τη γλώσσα, σκέτη τρέλλα ενώ δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με τα @@ μου.

Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκινημα με εκείνη από πάνω και εμένα να ασχολούμαι με το στήθος της, ενώ την είχα πιάσει και από τα σφιχτά της κωλομέρια και ανεβοκατέβαινε με δύναμη. Αλλαγή στη συνέχεια σε ιεραποστολικο, με πολύ ωραία αίσθηση, καλή ανταπόκριση σε όλες τις παραλλαγές και χωρίς να δυσανασχετεί, ίσα ίσα που με παρότρυνε για συνέχεια. Επόμενη στάση reverse cowgirl για να έχω την ευκαριά να θαυμάσω το κωλαράκι της με γρήγορο ρυθμό και αρκετούς αναστεναγμούς. Τελευταία στάση πλαγιαστό ιεραποστολικό, με το ένα της πόδι περασμένο κάτω από τα @@ μου όπου και μετά από λίγο έχυσα με δύναμη και ικανοποιημένος το συσσωρευμένο υλικό μου από τις διακοπές. Μετά το πέρας της συνεδρίας, δε βιάστηκε να φύγει, κάτσαμε μαζί, μιλήσαμε λίγο και μάζεψε ήρεμα τα πράγματα της και αποχώρησε.

Η Ζανέτ περνόντας τα χρόνια αποδεικνύεται αυτό που λέω και στον τίτλο. Είναι ένα διαμάντι στο χώρο, και όλο γίνεται και καλύτερη με ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες, με εμφάνιση που "σκοτώνει" και με ταπεραμέντο που σε κάνει να θες να την ξαναεπισκεφτείς.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2019
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Studio De Paris, kwstasxat και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2019
Όπως λέει και ένα άλλο άσμα (αλλά στα Αγγλικά) diamonds are forever!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1