Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 304768
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αποφάσισα να επισκεφτώ την Κρύσταλ γιατί με είχαν φτιάξει οι φωτογραφίες μιας και είμαι λάτρης της εμπρός κίνησης.
Πολύ εύκολο πάρκινγκ ακριβώς απ'έξω και η κυρία στην υποδοχή ευγενέστατη. Τιμή στο βασικό πρόγραμμα 50 ευρώ.
Η Κρύσταλ είναι εκθαμβωτική. Μόλις εμφανίστηκε στο σαλόνι έμεινα παγωτό. Ξανθό μακρύ μαλλί, τεράστιες βυζάρες, ψηλή (για μένα που είμαι 1,70).
Στα του αγώνα τώρα. Μιλάει Ελληνικά πράγμα που βοηθάει στο ξεκίνημα για να σπάσει ο πάγος.
Επαγγελματίας, ξέρει πως να φτιάξει έναν άντρα, δε σε ξεπετάει.
Μετά τα χαδάκια και τα φιλάκια στο σώμα εκατέρωθεν και αφού ήμουν έτοιμος πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα τρομερής πίπας. Όπως έχουν γράψει και οι προηγούμενοι η τύπισσα απλά τον εξαφανίζει σαν να μην συμβαίνει τπτ.
Για να μην τελειώσω στην πίπα την σταμάτησα και ξεκίνησε το καβάλημα. Αλλαγή στα 4 όπου έδωσα πόνο και γύρισμα σε ιεραποστολικό για να ατενίζω τις βυζάρες της όπου και επήλθε το τέλος.
Η συμμετοχή της κοπέλας καθόλη την διάρκεια ήταν τόσο όσο, ούτε υπερβολές ούτε αστερίας.
Αν πρέπει να βρώ ένα μείον στην κοπέλα είναι ότι φούσκωσε το βυζί λίγο παραπάνω απο οτι έπρεπε με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν πέτρα και να χάνει αρκετά σε αίσθηση.
Συμπερασματικά θεωρώ ότι είναι μια αρκετά αξιόλογη περίπτωση και κυρίως πιστεύω οτι δύσκολα κάποιος θα πει οτι πέταξε τα λεφτά του κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα.
Είναι η πρώτη μου κριτική στο σάιτ, ελπίζω να έγραψα όσα έπρεπε ώστε να βοηθήσω και τους υπόλοιπους συναγωνιστές. Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλά γαμήσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Κρύσταλ
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aoratos33_2, bourdeliaris82, horonia και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια