Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 99 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ένιωθα ότι είχα φύγει μισός την τελευταία φορά που την συνάντησα -δεν έφταιγε εκείνη- και ήθελα να δοκιμάσω ξανά μιας και το σοκολατί όσο να ναι σε ελκύει σαν κατι μη συνιθισμένο για εμας.

Το κορίτσι πρέπει να εχει πάρει ελάχιστα κιλάκια, δεν είναι τελείως πετίτ, αλλά εχουν παει όλα στην κωλάρα η οποία είναι στητή και πολύ σφικτή, στα μπουτια και ένα τικ στο στηθος που και αυτό αν και μικρό φτάνει να γεμίσει ικανοποιητικά το χέρι σου και εξίσου σφικτό.
Είναι με σχετικά κοντούλα ~1.65, με αγγελικό προσωπάκιΈρωτας, ενισχυμένες φλεφαρίδες που τις ταιριάζουν πολύ και ζουμερα χείλη.

Στα της μάχης, με το που μπήκε μέσα έπεσε πάνω μου γυρνώντας τον κώλο της να τριφτεί, μετά από λίγο μπαλαμούτι, φιλιά στο λαιμό εκατέρωθεν και λίγα πεταχτά με χείλη, μόλις τις λέω να ξεκινήσουμε, πέφτει στα γόνατα και αρχίζει ένα υπέροχο καβλωτικό τσιμπούκι, πολύ σφικτό με τα χείλη της λες και ήμουν μέσα της, την σταμάτησα μια δυο φορές γτ και με τις ματιές της δεν θα άντεχα.
Στήσιμο στα 4 για την κωλάρα αυτή επιβάλλεταιΠροσκύνημα, μετά από λίγο κάνοντας μια στάση γτ λαχάνιασα συνέχισε να σπρώχνει εκείνη, μετά άλλαγη για μία τελευταία σε ιεραποστολικό που όταν είσαι από πάνω της καταλαβαίνεις πόσο μικρούλα είναι σε ύψος και τελείωμα μέσα της, παροτρύνοντάς την να φωνάζει κάτι το οποιό έκανε, έμεινα εκεί για κανά λεπτό κρατώντας την και πήγα να πετάξω καπότα.

με περίμενε στο κρεβάτι για λίγο σόσιαλ, πιο πολύ στα αγγλικά αν και ξέρει λίγα ελληνικά. αγκαλιά, μικρή συζήτηση και ήρθε η ώρα να φύγει.

Καλύτερα από την προηγούμενη, ήμουν και πιο κοινωνικός μαζί της και μάλλον την βοήθησε, θα ξαναπήγενα. Κόστος 60 και χρεωκοπήσαμε σε ένα τριήμερο Money Mouth αλλά πέρασα ωραία.

για το studio:
πρόσβαση 10 απο θησέως, πάρκινγκ δύσκολα, πήγα απόγευμα.
Χώρος στην πένα.
Σχέση χρόνου/τιμής 7.5, το 15λεπτο είναι πολυπιεστικό για 50.
Με το ραδιόφωνο τα κλασσικά που γκρινιάζω.

Αυτή ήταν η υποκειμενική μου εμπειρία, ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2019
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Διαγραμμένο μέλος 166652
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
688
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dinos34, Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού