Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 240 10
Sex Studio 330084
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Katy την είχα προσέξει σχεδόν από την αρχή από όταν έκανε την εμφάνιση της αλλά δυστυχώς έλειπε με ρεπό/άδεια κάθε φορά που ήμουν Αθήνα και μου είχε κολλήσει σαν εμμονή.

Την συνάντησα Αριστοτέλους, είχε αρκετή δουλίτσα για καλοκαίρι, τουλάχιστον δύο δωμάτια επάνω και δύο μαζί με εμένα στο σαλόνι.

Δεν έβλεπα την στιγμή να την συναντήσω και είχα λίγο άγχος να πω την αλήθεια.
Μόλις μπήκε μέσα άρχισα να λύνομαι σιγά σιγά, έχει μικροκαμωμενο κορμάκι, μακριά μαύρα μαλλιά και ένα γλυκό προσωπάκι.Έρωτας
Μπήκε με αυτοπεποίθηση μέσα, έτοιμη να κυριαρχήσει στο δωμάτιο και να παίξει μαζί μου, είδε που είμαι λίγο παθητικός στην αρχή και δεν έχασε την ευκαιρία.
Μου άρεσε που φορούσε εσώρουχα συν ένα δίχτυ-κορμακι από πάνω, συνήθως έρχονται γυμνά τα κορίτσια αλλά μου αρέσει η διαδικασία να τις βλέπω να γδυνονται μαζί σου.
Ξεκίνησε να μου τρίβει σε σταση cowgirl τον πουτσο και σιγά σιγά γδυνοταν, στην συνέχεια ξεκίνησε μια ωραία πίπα με ματιές, έπαιζε με τα μαλλιά της τα είχε φέρει στην μια πλευρά μιας και με έβλεπε να ασχολουμαι μαζί τους, συνέχισε χτυπώντας τον στα μάγουλα στο στήθος της.
Να πω την αλήθεια ήθελα να συνεχίσει εκ των υστέρων που το σκέφτομαι αλλά εκείνη την στιγμή ήθελα να μπω μέσα της και της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα.
Απίστευτο κορμάκι, κωλαρα να χουφτωνεις, με όμορφα tan lines, γυρνούσε σε κοιτούσε με λάγνο βλέμμα μέχρι που τελείωσα μέσα της μετά από κάνα δίλεπτο κρατώντας κόντρα με το σωμα της καθώς την έσπρωχνα. Και εκεί μπορούσα να αλλάξω μια στάση ακόμα τουλάχιστον άλλα ήμουν υπερβολικά ανυπόμονος σχεδόν σε όλο το ραντεβού.
Έπλυνα χέρια, πέταξα καποτα και με περιμενε στο κρεβατι να μου κάνει μασαζακι μου λέει, όχι της λέω θα κάνουμε κουταλάκι, α σαν ερωτευμένοι μου λέει, καπως έτσι σκέφτομαι. Κάτσαμε για αρκετό -σχετικα- χρόνο και μιλούσαμε, μάθαμε και την λέξη αυτοπεποίθηση που έφερε η κουβέντα μας και πραγματικά νομίζω δόθηκε στη συζήτηση.
Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να φύγει τελικά και έφευγα γεμάτος από την συνάντηση.
Από το δεκάλεπτο που μιλούσαμε νομίζω πρέπει να είναι πολύ καλός χαρακτήρας και δεν πιστεύω να πέφτω έξω.

Αν ψάνετε ένα όμορφο νεανικό κορίτσι και αναπολείτε την χαμένη σας - ή και όχι - νιότη, νομίζω είστε εδώ και καλή τυχη για μην την πατήσετε. Κουλ

Κόστος 70, χρόνος γεμάτος 20 με 23 λεπτά περίπου.
Συμμετοχή 15 - Σχέση απόδοσης/τιμής 11 - Σχέση χρονου/τιμής 7.5, βρίσκω λίγο πιεστικό το 15λεπτο στα 50.

Για το Studio: - οι "παρατηρήσεις" γίνονται πραγματικά με καλή διάθεση.
Βάλτε ένα βελάκι στην είσοδο να πάμε από δεξιά γτ υπάρχουν και νούμερα σαν και του λόγου μου που πάνε αριστερά την πρώτη φορά. Λεπτομέρεια, μικρό το κακό.
Η κυρία στην υποδοχή, αδιάφορα τυπική, λεπτομέρεια.
Δωματιο, δεν θυμάμαι νο, το 4ο της φωτογραφίας με ac στο πάτωμα, καθαρό - στην πένα, σετ πετσέτες και παντόφλες, μύριζε λίγο η πετσέτα όμως, πρώτη φορά στις τόσες φορές, συμβαίνουν αυτά.
Το μόνο ενοχλητικό πραγματικά το ραδιόφωνο Θυμός - θα το γράφω κάθε φορά - όχι αν παίζει μουσική, βάλτε και πανκροκ που λέει ο λόγος, αλλά οι διαφημίσεις και οι τύποι που μιλούν.
Πάρκιγκ το απόγευμα βρίσκεις εύκολα, πρωί όχι και τόσο,

πρόσβαση από Συγγρου εξ ου και ο τίτλος έστω και αν δεν ισχύει ακριβώς απλά για να αφιερώσω το ομώνυμο τραγούδι στην Katy αν διαβάζει. https://youtu.be/mNr2mVJfG7o

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2019
Όνομα κοπέλας
Katy
Διαγραμμένο μέλος 166652
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
688
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NiiiX, kelenor, 6Y44 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού