Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 321 10
Sex Studio 490398
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με τη Σαμπρινα έχω συναντηθεί πάνω από 10 φορές. Είναι απ τις κοπέλες που αν βρεις το κουμπί τους και αν σε γουστάρει κι η ίδια θα περάσεις πολύ καλά. Αν όχι μάλλον θα απογοητευτεις. Ευτυχώς με εμένα ισχύει το πρώτο.
Επίσκεψη πριν καμιά βδομάδα στο μαγαζί, η συμπαθής διοπτροφορα κυρία με ενημέρωσε ότι ο Βυζουβιος έχει ένα 50αρισιο πρόγραμμα πριν από μένα οπότε άραξα στο καναπέ. Μετά από κάνα 5λεπτο βγαίνει το Σαμπρινακι με κοιτάει πονηρά και μου λέει "Θ αντέξεις τόση ώρα;". Φύγε της κάνω θα ορμηξω και αρχίζει να γελαει. Ωραία θα περάσουμε πάλι σημερα λέω Κατσικογάμης

Ανεβαίνω δωμάτιο κάνω ντουζάκι και μπαίνω κινητό να τσεκάρω τι σαπακια θα μας κουβαλήσει πάλι ο Μπλατ στο Θρύλο για να περάσει η ώρα. Έναν Χαπ διαβάζω, δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, πάω να αρχίσω τα καντήλια αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα μπαίνει ο Βυζουβιος μέσα.

Την αρπαζω κι αρχίζουμε τα γλωσσοφιλα στο όρθιο, μαύρισες της λέω όλη μέρα παραλία είσαι, όχι έκανα και σολαριουμ, ωραία κάτσε τώρα να φας και το ψωλαριουμ.
Περνάει σκούφο και αρχίζει την υπέροχη πιπα της με αυτά τα απίστευτα τσιμπουκοχειλα που έχει. Μετά από κάνα 3λεπτο τη σταματαω για να μην τελειώσω μια ώρα αρχυτερα, και πιάνω τις βυζαρες της και αρχίζω το άρμεγμα. Τι βυζομπαλα είναι αυτά ρε μύστες, κάθε φορά τρελαίνομαι, κάθε φορά θα μου πει "δεν έχω γάλα μωρό μου", κάθε φορά θα μουγκρηξω γιατί δε μπορώ να μιλήσω με αυτές τις βυζαρες στη μούρη μου.
Ξεκινάμε ιεραποστολικο, γλωσσοφιλα συνέχεια, φωνούλες απ το Σαμπρινακι, μουγκρησματα από μένα, γυρίζουμε στα 4 όπου αρχίζει και κάνει τα κωλομερια πάνω κάτω και πάω για εγκεφαλικό. Την αρχίζω στο σφυροκοπημα, μου δίνει τα χέρια της για να τα τραβάω καθώς την ιππευω, η απόλυτη καυλα.
Πόσο να αντέξω ο καψερος μετά από κάνα 5λεπτο αδειάζω ότι έχω και δεν έχω μέσα στη καποτα και πέφτω πάνω της. Αρχίζουμε πάλι τα γλωσσοφιλα, λέμε τα νέα μας και με αποχαιρετά με υποσχέσεις για σύντομη επαναληψη

Με το Σαμπρινακι κάθε φορά είναι σα να κάνω σεξ με ένα γκόμενάκι που το βλέπω μια φορά το μήνα και γουστάρουμε ο ένας τον άλλο. Απίστευτα βυζια απίστευτος κωλος απίστευτα τσιμπουκοχειλα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Να περνάτε καλά και να γαματε συχνά, η αγαμια φέρνει πολεμους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2019
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Υπηρεσίες
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Studio Τριγγέτα 3, pilofori

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2019
αχχχχχ αυτα τα στανταρακια αχχχχ Έρωτας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1