Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η απουσια της ειχε καταστησει ακαρπες τις δυο τελευταιες μου επισκεψεις.Ομως εγω δεν παραδεχθηκα την ηττα και συνεχισα να επιμενω .Ετσι λοιπον η τριτη ηταν και η φαρμακερη διοτι,παραφραζοντας τον Νιτσε, ειχα μεσα μου την εξης φραση: ο,τι με κραταει μακρυα απο την Αφροδιτη με κανει να την θελω ακομα πιο πολυ.
Το στοιχειο που αυτην την φορα με εντυπωσιασε πιο πολυ πανω της ηταν οι ανεμελες κοτσιδες της που σε συνδυασμο με τα ασπρα της εσωρουχα την εδειχναν ακομα πιο νεανικη και σιγουρα πορρω απεχουσα απο χαρακτηρισμους οπως milf kai mature , αν και ειναι απο τις διαχρονικα πιο συνεπεις παρουσιες στους αγωνιστικους χωρους του αγαπημενου μας αθληματος.
Ακουμπησα 70 εουρος στην τσατσα που συνηθως δουλευει μαζι της ,για προγραμμα που περιλαμβανε και ντους.Ισως φαινονται πολλα ομως η Αφροδιτη με περιποιηθηκε δεοντως .Αλληλοπλυθηκαμε και αλληλοσκουπιστηκαμε και αφου μου αφιερωσε χαδια και αγκαλιες εφαρμοσε με το στομα της το προφυλακτικο.Τα διαβαταρικα πουλια του ποθου μου οδηγηθηκαν στα εντυπωματα που οριζονται απο τις κλειδες της και μοιαζουν με κοιτες δροσερων λιμνων οπου εκει ξεδιψασαν και στις οχθες τους αναπαυθηκαν για να συνεχισουν την πορεια τους προς τις μασχαλες της και τον αφαλο της.Φυσικα και δεν παρελειψα να γευθω τα δαχτυλακια των ποδιων της, μη λησμονωντας τις περιοχες αναμεσα απο αυτα.Με χαρα ξανασυνατησα την υπεροχη αλυσιδα με τις πεταλουδες των οποιων τα φτερα καθαρισα με την γλωσσα μου για αλλη μια φορα.
Αφου δεχθηκα τις στοματικες της περιποιησεις προχωρησαμε σε πισωκολλητο και συνεχισαμε για λιγο στα πλαγια .Ανεβηκε απο πανω μου και με καβαλησε με εναλλαγες στον ρυθμο και την πρωτοβουλια των κινησεων.Χωρις να αλλαξουμε σταση μου προσφερε εναν οργασμο με τοσο εντονο κυμα χαλαρωσης και ευχαριστησης ωστε δυσκολευομαι να θυμηθω αν την ωρα που γεμιζα το προφυλακτικο σφιχταγκαλιασμενος απο τα ονειρεμενα κατω χειλη της ημουν εγω σε κινηση,ηταν αυτη σε κινηση η ημασταν σε κινηση και οι δυο ταυτοχρονα.
Φτανοντας αισιως στην δεκατη επετειο μας,προστεθηκε το πρωτο μηδενικο στην ιστορια μας.Θα ακολουθησουν πολλες ακομα επετειοι και πολλα μηδενικα στον αυξοντα αριθμο των επετειων,στην ζωη αυτη και στην επομενη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2019
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
argyrotoxos
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
62
Likes:
40.185
Πόντοι:
8.530
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 big_boy, τουτανχαμων, GAMEOVER και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2019
Και εγω γραφω ποιηση σε ρυθμο μεταμοντερνου ιμπρεσιονιστικου ινταστριαλ κυβερνοπανκ. Εχω και ενα βραβειο ποιησης σπο γνωστο δημο της χωρας μας.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
02 Αυγούστου, 2019
Αλλο ένα μνημειώδες πορνοχρονογράφημα από τον maitre του είδους κον Aργυρότοκον, τον Έλληνα Μπουκόφσκι.Ελπίζω κάποια μέρα, να τα δώ να εκδίδονται όλα μαζί , όχι στη Φυλής, αλλά σε προθήκες κεντρικών βιβλιοπωλείων !
Τ
τουτανχαμων
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2