Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 240 10
Sex Studio 330028
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρωινές υποχρεώσεις στο κέντρο της Αθήνας και ελαφρά τροποποίηση των προτεραιοτήτων για να βρεθώ νωρίς στο συγκεκριμένο στούντιο ξέροντας ότι εργάζεται η Ρεμπέκα. Η Ρεμπέκα είναι μια πανέμορφη Ρουμάνα με καστανόξανθα μακριά μαλλιά, πολύ όμορφο και γλυκό μουτράκι,με ανοιχτόχρωμα εκφραστικά μάτια, μικρό ωραίο στήθος και κορμί σφιχτό και αδύνατο και εξίσου πανέμορφα πόδια και κώλο. Είναι άλλη μια περίπτωση από κορασίδες που πάνε χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση, αλλά λόγω των γλυκών αναμνήσεων ήταν ψηλά στο καλεντάρι μου για επαναληπτική. Με την ελπίδα να μην διαψευστώ όπως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με Εμανουέλα, πλήρωσα στην ευγενική υπηρεσία το παράβολο των 100 γιούρο και ανήλθα στον τρίτο όροφο στο καθαρό και περιποιημένο δωμάτιο. Σύντομο φρεσκάρισμα και μικρή αναμονή μιας και επικρατούσε ησυχία.
Η Ρεμπέκα ήρθε ευδιάθετη στο δωμάτιο, σφιχτή αγκαλιά για καλωσόρισμα και έβγαλε τα ωραία της εσώρουχα για να νιώθει άνετα όπως μου είπε. Λίγη κουβέντα για τα νέα μας και ξεκίνημα του έργου. Ξεκίνημα με φιλάκια εκατέρωθεν στα κορμιά μας, γλειψίματα και την έφερα σε στάση 69 πρώτα όπου και περιποιήθηκα το ωραίο της μουνάκι το οποίο ήταν αψεγάδιαστο και καθαρό. Εκείνη παράλληλα μου άρπαξε τον μικρό λαγό και άρχισε να τον "βασανίζει" στο στόμα της. Καλή πίπα, με παιχνίδια με τη γλώσσα, βαθιά ενώ ασχολήθηκε και με τα @@. Στη συνέχεια την έβαλα αντικριστά να τη βλέπω όπου δεν αρνήθηκε και έντονο mouthfucking και σάλια κλπ.
Πέρασμα προφυλακτικού και ήρθε σε στάση reverse cowgirl. Ωραία αίσθηση στη διείσδυση, ξεκινήσαμε ήρεμα, σωστή και ωραία ανταπόκριση και στη συνέχεια δυνάμωσε ο ρυθμός με πιο έντονες κραυγούλες και εκείνη να αρπάζει τα χέρια μου και να με παρακινεί να πιάνω τις ρώγες της. Αλλαγή στα 4. Άψογο στήσιμο και συνέχεια σε ωραίους ρυθμούς και με θέα τον όμορφο κωλαράκο της συνέχισε να μου παρέχει τρομερή διείσδυση και να μου ρίχνει λάγνες ματιές όσο εγώ ήμουν μέσα της. Αλλαγή σε ιεραποστολικό, τρομερή ευλυγισία, έφερε τα πόδια της πίσω, και ξεκίνησα σε έντονους ρυθμούς τη διείσδυση, ασχολούμενος και παράλληλα με το στήθος της. Σε αυτή τη στάση και εν μέσω έντονων φωνών, απόλυτα αληθοφανών, και σεξουαλικής έντασης, κατέθεσα το μαγικό ζωμό μου απόλυτα ικανοποιημένος. Μόλις έπεσαν οι ρυθμοί, έκατσε λίγο ακόμα μαζί μου μέχρι να κάνω ένα ντουζ, μιλήσαμε και αποχαιρετιστήκαμε.
Η Ρεμπέκα είναι το παράδειγμα προς μίμηση για τις κοπέλες που ασχολούνται με τη δουλειά, είναι όμορφη, περιποιημένη, κοινωνική,είναι σταθερή, είναι εγγύηση για τον πελάτη, ξέρει να δίνει απόλαυση και σε κάνει να φεύγεις ευχαριστημένος παρόλο το αρκετά μακρύ στουντιακό παρελθόν που έχει στην πλάτη της.
Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2019
Όνομα κοπέλας
Ρεμπέκα
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Sicarios, baroc και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2019
γλειφομούνι και ακάποτη πίπα σε παλιά πουτάνα! τεστ ELISA κάθε πότε κάνεις;
21 Ιουνίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τσέκαρε πως μεταδίδεται το hiv καψουράκο, γιατί αυτά που λες δεν ισχύουν.
21 Ιουνίου, 2019
Τις νέες πουτανες να φοβάσαι...οι παλιές είναι υπόδειγμα κ ξέρουν...κ ειδικα η Ρεμπέκα κ οσες εργάζονται στον συγκεκριμένο όμιλο...
24 Ιουνίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είτε παλιές είτε νέες, οι επαγγελματίες από τους πελάτες τους κολλούν ΣΜΝ. Από εκείνους που βάζουν την ικανοποίηση πάνω από την ασφάλεια τη δική τους και της γυναίκας που πηδάνε. Όσο και αν παινεύει και να κολακεύει κάποιος μια επαγγελματία στις κριτικές του, από τη στγμή που δεν παίρνει προφύλαξη την έχει υποβιβάσει σε ένα κοινόχρηστο σπερματοδοχείο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4