Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 294739
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από μια απουσία 8 μηνών από την πρωτεύουσα, κατέβηκα στην Ελλάδα για διακοπές και ενώ έχω τιμήσει ευαγές ίδρυμα΄Μεγάλη Τεταρτη στο Αγρίνιο αποφάσισα ότι πρέπει να καρφώσω μια σημαιούλα μετά από καιρό στο Αμαρτωλό Βουνό του Πολυγώνου.
Ενώ βρισκόμουν με φιλαράκια για καφέ και για φαγητό και ενώ είχα τσιμπίσει κάτι κεμπάπ για την διατήρηση της σιλουέτας σκεφτόμουν πως έπρεπε να φάω και ένα επιδόρπιο συνοδεία χωνευτικού υγρού. Η παρέα διαλύεται και ξεκινάω για Καλλιθέα για μια επίσκεψη σε μια φίλη, αλλά οι σκέψεις του επιδορπίου είχαν καρφωθεί για τα καλά στο ιερατικό μυαλό μου. Και ενώ οδηγάω πάνω στην Καποδιστρίου σε ένα κόκκινο φανάρι ανοίγω το κινητό να τσεκάρω προγράμματα, σε νανοσεκόντ ο στόχος κλείδωσε. Και ξαφνικά το αμάξι αρχίζει να στρίβει για Γαλάτσι και από εκεί για το Αμαρτωλό Βουνό ή αλλιώς το Έβερεστ της σαρκικής λαγνείας. Φτάνω με γρήγορες κινήσεις παρκάρω καμιά 100η μέτρα μακρυά γιατί ένας πούστης ταρίφας μου έφαγε την θέση έξω από το ίδρυμα γι'αυτό και το 8 στην βαθμολογία.
Οδεύω γρήγορα εις την θυρα με τον μαγικό αριθμό 36, κρούω των κώδωνα της αγάπης και μου ανοίγει η ευγενέστατη υπηρεσία.
Όπως με βάζει μέσα στο σαλόνι με ρωτάει αν έχω ξαναέρθει και της λέω ότι είμαι πελάτης από το 2008 και έχω μια ειδική αγάπη προς την πολυλατρεμένη Πένυ ΈρωταςΈρωτας. Μου λέει ότι είναι η Μιχαέλα και τότε αποφασίζω ότι δεν χρειάζεται να την δω, οπότε και μπαίνω στο δωμάτιο κατευθείαν. Το ιερό πορνοένστικτο δεν θα με ξεγέλαγε.
Ζητάω πρόγραμμα για 69 και καταθέτω άμεσα το ποσό των εβδομήκοντα €υρώ (70€) εις το παγκάρι του ναού της αγάπης.
Εκ μέρους μου ένα φρεσκάρισμα στην ντουζιέρα γιατί έξω έβραζε ο τόπος με σχεδόν 30oC και μετά από ολιγόλεπτη αναμονή ακούω τα τακούνια να πλησιάζουν, ανοίγει η πόρτα και αντικρύζω το ουρί του παραδείσου ονόματι Μιχαέλα. Συστηνόμαστε, πιάνουμε κουβέντα και απολαμβάνω κάθε χιλιοστό του κορμιού της με τα μάτια.
Προχωράμε στο παρασύνθημα και απλά λιτά και απέρριτα της λέω χαλάρωσε, ξάπλωσε και απόλαυσε.
Ξεκίνησε μια Γλυφομουνάδα στην μοσχομυριστή και φρεσκοξυρισμένη ερωτογενή περιοχή, εκείνη άρχισε να το απολαμβάνει και έπαιρνε τα χέρια μου ώστε να παίζω με το στήθος της. Όσο προχώραγε η περιποίηση εκ μέρους μου άρχισε να με τραβάει από τα μαλλιά και να με σπρώχνει κιάλλο στο γλύψιμο, όσο το απολάμβανε αυτή άλλο τόσο το απολάμβανα και εγώ όπου ήρθε το τέλος εκ μέρους της. Εγώ να είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα και αλλάζουμε ρόλους.
Με βάζει κάτω και αρχίζει την περιποίηση στους φίλους και ψάλτες του ιερέα. Μούλιασμα αρχιδιών κοινώς και να με καρφώνει με τα μάτια της, πέρασμα καπότας και μια πίπα γεμάτη μαεστρία, προσκύνημα στην ιερή φλογέρα. Ακολουθησε το κάρφωμα της σημαίας όπερ και σημαίνει cow girl. Όσο η Μιχαέλα κάλπαζε εγώ απολάμβανα τις βυζάρες της και μιλάμε για βυζγιάΈρωταςΈρωτας, μετά γύρισμα σε doggy style και κατάθεση του μαγικού ζωμού εκ μέρους μου σε ιεραποστολική στάση και με κάτι φιλιά εκατέρωθεν.
Ολιγόλεπτη κουβέντα μετά το τέλος, χαιρετηθήκαμε, φιλιθήκαμε και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε στην επόμενη άδεια.
Η εξομολόγηση κράτησε 40+ λεπτά γεμάτα χωρίς να μας ενοχλήσει η υπηρεσία και για καλή μου τύχη επειδή η ώρα ήταν νεκρή, 18:00 πήγα δεν είχε και καθόλου περιττά χτυπήματα του κουδουνιού.
Η Μιχαέλα έδειξε να απολαμβάνει την περιποίηση εκ μέρους μου και το ανταπέδωσε και με το παραπάνω.
Έκανα ένα ντουζάκι, ντύθηκα και έφυγα ευχαριστώντας την υπηρεσία και την Μιχαέλα.
The Priest is Back κύριοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2019
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
pornopriest
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
133
Πόντοι:
2.935
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 6Y44, johnsompolos, Kerveras

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού