Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177075
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη σήμερα κατά τις 20.30 στο εν λόγω στούντιο το οποίο είναι και γειτονικό μου πλέον αφού μετακόμισα προ δεκαημέρου στην Π. Αμερικής. Μου άνοιξε η υπηρεσία και με έμπασε στο σαλόνι. Αφού είπαμε δυο - τρεις κουβέντες (για τον καιρό κ.λ.π.) μου είπε ότι σήμερα είναι η Πένυ που είναι Ελληνίδα και μου ανέφερε το πρόγραμμα, λέγοντάς μου με πολύ πιστικότητα ότι αν περάσω θα μείνω σίγουρα ικανοποιημένος. Πολύ ευγενική και αξιοπρεπείς κυρία. Αναβαθμίζει το χώρο. (όχι σαν οριζμένα μαγαζιά που έχουν κάτι ..... πλύστρες που δεν ξέρουν ούτε να μιλάνε). Εν πάσει περιπτώσει ήρθε η Πένυ και με καλησπέρησε με ωραίο χαμόγελο. Ξανθειά, με μαλιά μέχρι τους ώμους με μπούκλες, ωραίο πρόσωπο, λεπτή με ωραίο στήθος, χαμογελαστή και οικεία αλλά λίγο κάτω του μετρίου στο ύψος. Είναι γεγονώς ότι μου αρέσει η γυναίκα να είναι αρκετά ψηλή και λίγο γεμάτη οπότε αμφιταλαντεύθηκα, αλλά η υπηρεσία με το ύφος της δεν μου άφησε περιθώριο ότι είναι καλή, οπότε λέω θα περάσω. Δίνω 50 ευρώ (πρώτη φορά στο μαγαζί να δούμε τι παίζει) και μπαίνω στο δωμάτιο. Και το δωμάτιο και το σαλόνι αρκετά άνω του μέσου όρου των στούντιο.

Μετά 3-4 λεπτά μπαίνει η Πένυ, πάντα χαμογελαστή και αφού συστηθήκαμε ξεκίνησε με στοματικό. Αρκετά καλό με ευσυνειδησία και αρκετή διάρκεια, ενώ χάϊδευα το νεανικό και καθαρό μουνάκι της. Στη συνέχεια με ρώτησε πιά στάση θέλω και συνεχίσαμε με πισωκολλητό. Είχε παλύ καλή συνετοχή ενώ η θέα των οπισθίων και με τη στάση που είχε πάρει ήταν πανωραμική. Έτσι έφτασα στο αμην πότε την γύρισα στην αγαπημένη στέση μου για τελείωνα. Στο ιεραποστολικό όπου πολύ γρήγορα τελείωσα. είναι βλέπεις στενή και δεν μπορείς να κρατηθείς για πολύ. Με εντυπωσίασε που πάντα με το χαμόγελο με ευχαρίστησε και έφυγε. Τώρα για το Ελληνίδα τι να πω. Είναι μικρή και αν έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα τα μιλάει πολύ καλά. Δεν μπόρεσα πάντως να έχω άποψη. Κατά την αποχώρησή μου η υπηρεσία με ρώτησε αν πέρασα καλά και με ευχαρίστησε. της είπα ότι είμαι γείτονας και θα ξαναπάω. Ξέχασα να ρωτήσω το όνομά της. Πολύ ευγενική πάντως. Μπράβο της.

Συμπέρασμα: Καλή περίπτωση. Εξ άλλου τόσο νέα κοπέλα δεν βρίσκεις εύκολα σε στούντιο. Τώρα σχετικά με τη βαθμολογία και επειδή δεν επιτρέπεται να βαθμολογίσω όπως θέλω στον πίνακα το 8 ισχύει για την εμφάνιση της κοπέλας, συμετοχή θα έβαζα 8, στο χώρο 9, στη συμπεριφορά τσατσάς 10 και σχέση απόδοσης - τιμής 8. Στο πάρκινγκ αν και πήγα με τα πόδια βάζω 7 γιατί είναι προβληματική περιοχή για παρκάρισμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού