Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 106 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 427206
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας βρεθει στις Τζιτζιφιες για επαγγελματικους λόγους Παρασκευη αργα το μεσημέρι και καθως με ετρωγε ο κωλος μου ανεβηκα στα πεταχτα να χαζεψω τα κοριτσια στο παλιο και γνωριμο στουντιο θησεως 365
Απο τα πιο παλια στουντιο στην πιατσα, το θυμαμαι πριν την ανακαινιση 20 χρονια πριν, που μετα απο ξενυχτια σταματαγαμε και ξεφορτωναμε....
69Τωρα , μετα την ανακαινιση εχει γινει υπερ λουξ και ειναι πραγματικα ενας πολυ ομορφος χωρος που σε προδιαθετει να κατσεις.

Προς εκπλξη μου λοιπον οταν περασα την πορτα και περιμενα να δω το κοριτσι, μπροστα μου εμφανιστηκε μια παλια αγαπημενη γνωριμη!
Η Μονικα, η Ελληνιδα που πριν μερικους μήνες εργαζοτανε στο μασαζ Στουρναρη 29!!!!
Γυναικαρα περιπου 30+ ετων με μαυρο μακρι ισιο μαλλι, φοβερη αισθησιακη φωνη, ωραιο προσωπο, βυζαρες νο 3 και ωραιο θηλυκοτατο κορμι.
Καθως την γνωριζα απο παλια και ηξερα τι εργαλειο ειναι και την ειχα πεθυμήσει δεν το πολυ σκεφτηκα και πηρα το μεγαλο προγραμμα μισης ωρας που περιλαμβανει ελευθερο στοματικο, και 69 και φυσικα μασαζ, που ειναι το δυνατο της σημειο!

Περασμα στο υπερπολυτελες δωματιο. Ολα πεντακαθαρα. ντουζ , σφραγισμενες πετσετες κτλ ολα στην εντελεια και κρεβαταρα τεραστια.
Μετα το ντουζ ηρθε η Μονικα και ξεκινησαμε με αισθησιακο χαλαρωτικο μασαζ. Πολυ ωραια χερια που για λιγο με χαλαρωσαν και με ετοιμασαν για το τι θα ακολουσε..
Γυρισμα ανασκελα παλι μασαζ για λιγο μπροστα και ξεκισησαν τα φιλια, πεταχτα στην αρχη και μετα με γλωσσα βαθεια και αισθησιακα.
Η φωνη της και μονο σε φτιαχνει. Ειναι απο τις γυναικες που το "εχουν" ξερουν πολυ καλα να χειριζονται και να ευχαριστουν οπως πρεπει εναν αντρα.
69 στη συνεχεια, πεντακαθαρη με το θεαμα απιστευτο και την γευση να την εχεις στο στομα σου....ισπανικο επισης ειχε το προγραμμα
Σεξ σε πολλες στασεις με συμμετοχη , βρωμολογα και πολυ ενταση.
μιση ωρα και βαλε στο δωματιο το καταευχαριστηθηκα.
Πολυ γεματη και ομορφη εμπειρια με μια νεα αισθησιακη Ελληνιδα, απο τις πολυ λιγες στο χωρο δυστυχως.
Εγινε σουπερ στανταρακι τωρα που την ξαναβρηκα!
Μου ειπε οτι θα εργαζεται μονο πρωι 10-5 εναλλαξ σε Θησεως 365, Αθηνων 318 Πειραως 193 οποτε καλο ειναι οσοι την ψαχνεται να κοιταται τα προγραμματα στα μπανερ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.507
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, xilnik, whois και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού