Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403650
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη εχτές για την Λανα μιας και ειδα οτι μετα απο πολυ καιρο ηταν βραδυνο σκοπετο.

βρηκα ευκολα παρκινγκ απεξω (ελεω 2 το πρωι) και μπηκα μεσα. η τσατσα ευγενικοτατη και ευδιαθετη.

ερχεται η Λανα αμεσως μιας και δεν υπηρχε αλλοσ πελατης και αρχιζει αμεσως τα παιχνιδια μπροστα στην τσατσα. φοραγε ενα μαυρο συνολακι με γοβες και ζαρτιερες οπως αυτο που φοραει στις φωτογραφιες.

και μου λεει οτι μωρο μου μιας και με ξερεις απο το site θα με εχεισ δει. της απανταω θετικα πληρωνω διοδια και παρκαρω στο δωματιο.

ντουσακι δεν εκανα μιας και ειχα κανει 1 ωρα νωριτερα σπιτι.

σε 5 λεπτα να σου η μουναρα μας. ανοιγει την πορτα και μολις την κλεινει πισω της αρχιζει να τριβεται στο χερουλι και να κανει τσαλιμακια. μου πεταει την κωλαρα της στην μαπα και μου λεει ελα μωρο μου μη ντρεπεσαι μονοι μας ειμαστε και θα περασουμε καλα (και οντως ετσι εγινε)



για κανενα 5λεπτο μου τριβοτανε και με αφηνε να την χουφτωνω παντου μου εδινε την κωλαρα της στο προσωπο και με εκανε να την γλυφω. μου επερνε τα χερια και τα εβαζε στο μουνακι της. εχοντας πληρωσει 60€ σηκωνει τα ποδια της δινοντας μου την καλυτερη θεα της κωλαρας της και της μουναρας της. μολις ομως παω να την πλησιασω κανει πισω και μου λεει: τι θα γινει δεν θα μου το βγαλεις το στριγκακι??? πως θα φιλησεις το μουνακι μου?? βγαλε και το δικο σου να παιξουμε...



υπακουσα στον ταγματαρχη και ακολουθησε νεος γυρος για κανενα 5λεπτο ακομα. οπου αρχισε ξαπλωμενη ανασκελα αναμεσα στα ποδια μου να μου παιρνει τρελη συνεντευξη. επειδη ενοιωθα οτι δεν θα αντεχα πολυ ακομα, της ειπα να νε αφησει να μπω μεσα της οπως και εγινε. αλλα το κακο ηρθε μετα απο λιγα δευτερολεπτα.

και η ατακα της??? "ελααα.... γιατι??? θελω και αλλο!!"



πριν φυγει μου ειπε οτι μου χρωσταει κατι αυτη και κατι εγω. αλλα αυτο ασ μεινει μεταξυ μας.

Λανα μου το θυμαμαι και θα στο φερω... αφου μου υποσχεθηκες και εσυ οτι την επομενη φορα θα μου δωσεις αυτο που μου χρωστας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάνα
SOUTZ
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
21
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού