Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 36 10
Sex Studio 54729
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Λιλιανα ειναι μια ουκρανιδα κατα δηλωση της Ξανθια μιλφαρα 40 φευγα, σωμα αδυνατο ευθυ με μικρο στενο κωλαρακι, βυζακι μικρο, μουνακι ομορφο για φαγωμα με μεσαια μουνοχειλα που ανοιγουν σαν μικρη καρδουλα, προσωπο αγριο, δεν θα την χαρακτηριζα τελεια ομορφη. Ελληνικα μιλαει καλα και ειναι αρκετα επικοινωνιακη. Διαβασα καλα σχολια, και εφυγα για αυτην. Μετα την 1η επιτυχημενη καταθεση μαζι της, συνευρεθηκα και 2η φορα, με τα ιδια καλα αποτελεσματα, και τις 2 φορες 40αρι, πουτσομουνογλυψιματα.
Η Λιλιανα φορουσε μαυρα εσωρουχα, στα ορθια ειχαμε παιχνιδακια, και στο κρεβατι με ξεκινησε με μια γυμνη απιστευτη πιπα, εγλυψε αρχιδακια, μονο που δεν τα εφαγε.!! και περιποιηθηκε το εργαλειο με απολυτη μαεστρια, σε αυτο το ειδος ειναι καθηγιτρια.!! Την εκοψα 2 φορες για να μην με τελειωσει, και μετα ασχοληθηκα με το πανεμορφο κατεμε μουνακι της, μικρο με μεσαια μουνοχειλα να ανοιγουν ωραια, πεντακαθαρο, αλλα απο πλευρα της αμετοχη τελειως, λες και πηγε στον γυναικολογο για εξεταση και αφεθηκε μην πω κοιμηθηκε, ουτε μια κινηση απο μερους της ουτε ενα αχ βαχ. Αυτο ηταν το μονο μειονεκτημα της, γιατι με το που περασε την καποτα και αρχισαμε να γαμιομαστε, ηταν κυριολεκτικα θηριο.!! Ανεβηκε απο πανω αναποδα, το κωλαρακι της δεν περνει καλο σχημα σαν αδυνατο που ειναι, γυρισε βιδωτα κανονικα χωρις να βγαλει τον πουτσο απο μεσα της, φιλακια δεν εδωσε ουτε πεταχτα, αλλαγη ιεραποστολικα οπου ηρθε το τελος. Στην 2η φορα πηδηχτηκαμε και στα 4αρα και στα μπρουμυτα οπου τελειωσα ποιανοντας τα μικρα βυζακια της. Μετα το περας της πραξης, εκατσε την 1η φορα περισοτερο και μιλησαμε, λιγοτερο την 2η, αλλα η ουσια εμεινε.
Γενικα η Λιλιανα ειναι μια γυναικα που ξερει πως να καυλωσει εναν αντρα, και τις 2 φορες απεδωσε τα δρωμενα, και την ιδρωσε την φανελα. Λιγο στο προσωπο με χαλαει, που την 2η φορα το προσεχα περισοτερο και με χαλαγε, παραυτα ειναι μια μιλφαρα που δεν θα αφισει κανεναν ανικανοποιητο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2019
Όνομα κοπέλας
Λιλιάνα
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.276
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, ST@Lone, big_boy και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2024
Ξέρεις τι σημαίνει MILF? Καμία σχέση φίλε ! Μια μικρή κοπελίτσα είναι με τεράστια σιλικονατα βυζιά !!! Καμιά σχέση λόγω των βυζιών !!!
Στην πίπα διαφωνώ... Βάζει πολύ δόντι ...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1