Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824424
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτερα απογευμα με την Αθηνα αδεια κατεβηκα στο κεντρο και πεταχτηκα μεχρι τη φυλης. Μετα απο μια συντομη περατζαδα κατεληξα στο συγκεκριμενο στουντιο μιας και με τραβηξε η Κατερινα που ειναι στο στυλ της γυναικας που γουσταρω. Λιγο μεγαλουτσικη με πιασιματα και ματια που δειχνει οτι κατεχει και με το παραπανω την τεχνη της πορνειας.

Το κλου πανω της βεβαια ειναι τα τεραστια φυσικα βυζομπαλα της που οταν τα ξεχυνει εξω απ το κομπινεζον νιωθεις οσο ναναι ενα ψιλοδεος.

Περασα στο δωματιο λοιπον (λιγο στεναχωρο το συγκεκριμενο) και μου ερχετε η Κατερινα ολο κουνημα, αφου με χαιδευει λιγο στη κοιλια και στο στηθος και κανει την κινηση πεταω εξω το βυζοφορτιο αρχιζει να μου τα τριβει ηρεμα και ωραια στα μπαλακια και στο πουτσο. Ερχετε μπροστα μου facetoface και συνεχιζει το ισπανικο αλαργα ενω παραλληλα με το χερι της πιανει και την εν λογω περιοχη.

Μου φοραει καποτα και ξεκιναει την πιπα της αρκετα καλη και αισθησιακη και καπου εκει την στυνω στα 4 και αρχιζω να δινω οντας βεβαια σκυμενος για να τη χουφτωνω και στο κωλο και στα βυζομπαλα της.

Με μια παραλληλη συμμετοχη και απ τη μερια της τελιωνω και σιγα σιγα τραβιεμαι εξω.

Αφου ντυνεται μου πιανει και λιγο την κουβεντα για το πως περασα το πασχα κτλ και φευγει για το αλλο δωματιο.

Ενδυκνειτε για τους λατρεις της συγκεκριμενης εμφανησιακα κατηγοριας γυναικων μιας και διαθετει απ οτι ειδα ολο το πακετο milfoκαταστασης και εμπειριας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
21 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού