Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 98 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ενώ έψαχνα 2 μέρες τα στανταράκια μου και δεν τα βρήκα κατέληξα στην Άνια, η οποία ήδη από το σαλονάρισμα σου φτιάχνει τη διάθεση.
Η κοπέλα ήταν ευδιάθετη και πολλά υποσχόμενη. Έτσι μπήκε στο δωμάτιο και με έφτιαξε με τα χαδάκια τις και ας μη δίνει γλωσσόφιλα(αν και ήθελα να την πνίξω στα φιλιά με αυτά που μου κανε), με τις ρογίτσες της για τρελό ρούφιγμα και την υπέροχη πατάρα της.

Η συνεδρία ξεκίνησε χαλαρά αισθησιακά, είχα μια αγωνία για το πως θα χειριστεί το εργαλείο, καθώς ήταν ο κύριος λόγος της βόλτας. Μόλις κατέβηκε άρχισε να του κάνει ωραία τσαλίμια, όταν όμως τον κάρφωσε με τη μια βαθιά στο λαρύγγι της, είπα εντάξει σωστά επέλεξα. Πολύ καλή πίτα!!!

Για να μην τα πολυλογώ μεγάλες επιδόσεις και στο σεξ με αυτήν αρχικά σε πρωταγωνιστικό ρόλο από επάνω και reverse και στη συνέχεια εγώ με δυνατές ταχύτητες και εναλλαγές πολλών στάσεων οπού τον έπαιρνε τέρμα Βαθιά χωρίς να με σταματήσει ή να με σπρώξει προς τα έξω, χωρίς παράπονα και μη, με καυλωτικές κραυγούλες που ίσως να ήταν και fake αλλά λειτουργούσαν τονωτικά.

Γενικά η κοπέλα αξίζει αν και ψάχνω συνήθως για περισσότερες υπηρεσίες σίγουρα θα ξαναπάω, και αν αρχίσει και τα γλωσσόφιλα, την έκατσα θα γίνω τακτικόςΓλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άνια
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Horny7, Greek30, παπας βενεδικτος θ΄ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού